Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gargždų BANGA FAKTO
bjhbjhb Tactiek pievos
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 11
72.2 gemiddelde waardering 71.2
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Butković is nu in balbezit. Butković passt de bal zonder na te denken. Toločkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toločkovas haalt uit met een fantastische trap. Rolón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gargždų BANGA - FAKTO 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Lemmo de bal. Tvaroh met een sublieme pass. Eder rent richting de bal. Eder geeft een lange en hoge pass. Rompek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pichl rent richting de bal. Pichl met een sublieme pass. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza is nu in balbezit. Plaza draait met de bal, schiet en ... Colquehuanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Butković passt de bal in één keer door. Razmianecas heeft problemen om de bal te vangen. Razmianecas geeft een lange en hoge pass. Toločkovas springt en kopt de bal. Rolón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gargždų BANGA - FAKTO 2:0

23e minuut.
Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols verovert de bal door een tackle van achteren. Jazgevičius onderschept slim de pass. Plaza verovert de bal door een tackle van achteren. Plaza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tvaroh probeert naar een medespeler te passen. Eder rent richting de bal. Lemmo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemmo krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Eder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tvaroh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toločkovas kopt de bal weg. Razmianecas rent richting de bal. Razmianecas geeft een hoge lob. Rompek krijgt zijn hoofd ertegen. Rolón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Łatka met een sublieme pass. Eder is nu in balbezit. Eder speelt de bal door. Rompek is nu in balbezit. Rompek draait met de bal, schiet en ... Rolón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gargždų BANGA 51%, FAKTO 49%.
Gargždų BANGA - FAKTO 2:0

48e minuut.
Masamba verovert de bal door een tackle van achteren. Masamba geeft een hoge lob. Peña is nu in balbezit. Toločkovas verovert de bal door een tackle van achteren. Toločkovas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Toločkovas rent richting de bal. Espín onderschept slim de pass. Espín geeft een lange en hoge pass. Veidols is nu in balbezit. Veidols geeft een hoge lob. Colquehuanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Jazgevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Jazgevičius geeft een hoge lob. Daar is Eder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eder geeft de bal voor. Toločkovas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Łatka met een sublieme pass. Eder bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eder wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Eder kan niet meer verder spelen. Geshev komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Geshev passt de bal zonder na te denken. Łatka probeert naar een medespeler te passen. Rompek rent richting de bal. Rompek draait met de bal, schiet en ... Rolón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gargždų BANGA - FAKTO 3:0

66e minuut.
Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu passt de bal zonder na te denken. Plaza rent richting de bal. Plaza draait met de bal, schiet en ... Colquehuanca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Plaza controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cusinato komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bläsing verovert de bal door een tackle van achteren. Bläsing probeert naar een medespeler te passen. Ivănescu geeft een hoge lob. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel. Colquehuanca bokst de bal weg.

79e minuut.
Lemmo probeert naar een medespeler te passen. Plaza rent richting de bal. Jazgevičius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Plaza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plaza legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Colquehuanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Rolón speelt de bal door. Sarpalis controleert de bal met de borst. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols schiet op doel. Colquehuanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gargždų BANGA - FAKTO 3:1

89e minuut.
Lemmo speelt de bal door. Plaza is nu in balbezit. Jazgevičius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jazgevičius krijgt een gele kaart. Plaza raakt geblesseerd tijdens het duel. Plaza kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Colquehuanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bläsing probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lemmo stond buitenspel. Tvaroh neemt vlug de vrije trap. Toločkovas rent richting de bal. Toločkovas draait met de bal, schiet en ... Rolón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gargždų BANGA 51%, FAKTO 49%.
Gargždų BANGA - FAKTO 3:1