Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 18:02
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.03
  • Stadion: FK Mintis Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 17703
FK Mintis Seasky
ruru 1 Tactiek Mano_dabar
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 50.6
excellent Schieten good
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


13e minuut.
Güleç rent richting de bal. Güleç passt de bal zonder na te denken. Condorcanqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Condorcanqui draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mintis - Seasky 0:1

21e minuut.
Güleç heeft problemen om de bal te vangen. Güleç geeft een lange en hoge pass. Nanevičius heeft problemen om de bal te vangen. Condorcanqui verovert de bal door een tackle van achteren. Condorcanqui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dobilevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Condorcanqui rent richting de bal. Condorcanqui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mintis - Seasky 0:2

36e minuut.
Staknys speelt de bal door. Güleç is nu in balbezit. Dobilevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Condorcanqui onderschept slim de pass. Condorcanqui haalt uit met een fantastische trap. Švagžlis bokst de bal weg.

42e minuut.
Dobilevičius passt de bal in één keer door. Mazgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillamo rent richting de bal. Sillamo geeft een hoge lob. Binevičius krijgt zijn hoofd ertegen. Garjonis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mintis 54%, Seasky 46%.
FK Mintis - Seasky 0:2

46e minuut.
Colón komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kristinas passt de bal in één keer door. Špėlys met een sublieme pass. Drutys rent richting de bal. Binevičius onderschept slim de pass. Binevičius haalt uit met een fantastische trap. Garjonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Binevičius bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Binevičius probeert de bal met de borst te controleren. Colón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Binevičius. Binevičius krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Vozzhi met de inworp. Güleç bereikt de bal nog maar net als eerste. Güleç met een sublieme pass. Condorcanqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Condorcanqui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Chiappella geeft een hoge lob. Drutys rent richting de bal. Binevičius onderschept slim de pass. Binevičius schiet op doel. Garjonis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mintis - Seasky 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mintis 39%, Seasky 61%.
FK Mintis - Seasky 1:2