Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patrankos Narsieji Vėjai
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


24e minuut.
Uzas passt de bal met de wreef. Pliuščikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukis rent richting de bal. Lukis haalt uit met een fantastische trap. Bergas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ratkevičius met de inworp. Paseckis is nu in balbezit. Stasiūnaitis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paseckis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paseckis met een snel genomen vrije trap. Jeselskis bokst de bal weg. Klungelig pakt Markiavičius de bal. Vatėnas is nu in balbezit. Vatėnas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Patrankos - Narsieji Vėjai 0:1

44e minuut.
Raišuotas is nu in balbezit. Lazdinas onderschept slim de pass. Lazdinas geeft een hoge lob. Lukis rent richting de bal. Lukis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patrankos - Narsieji Vėjai 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patrankos 45%, Narsieji Vėjai 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patrankos - Narsieji Vėjai 1:1

56e minuut.
Kutys bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakutavičius is nu in balbezit. Nakutavičius passt de bal met de wreef. Drutelis rent richting de bal. Drutelis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jeselskis met een harde bal richting middenveld. Liačinas kopt de bal weg. Lazdinas heeft problemen om de bal te vangen. Vatėnas rent richting de bal. Vatėnas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Bergas is nu in balbezit. Bergas geeft de bal voor. Daar is Lazdinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vatėnas is nu in balbezit. Vatėnas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Lukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliuščikas is nu in balbezit. Raišuotas speelt de bal door. Vatėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatėnas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Raišuotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliuščikas verovert de bal door een tackle van achteren. Pliuščikas probeert naar een medespeler te passen. Lukis rent richting de bal. Lukis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bergas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Linkonas speelt de bal door. Kutys bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazdinas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lazdinas krijgt een gele kaart. Kutys wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kutys kan niet meer verder spelen. Balčytis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patrankos 63%, Narsieji Vėjai 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patrankos - Narsieji Vėjai 1:1