Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jPistons FC Wengia Beerodolensis
guardiola sx Tactiek dad
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
53 gemiddelde waardering 60.7
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
good Verdedigen outstanding


9e minuut.
Vilhjálmsson probeert naar een medespeler te passen. Cavegn is nu in balbezit. Busquets rent richting de bal. Cavegn verovert de bal door een tackle van achteren. Cavegn geeft de bal voor. Paal! Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - FC Wengia Beerodolensis 0:1

11e minuut.
van den Broek passt de bal in één keer door. Daar is Vilhjálmsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilhjálmsson passt de bal in één keer door. Cavegn rent richting de bal. Cavegn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Danzer verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Całka geeft de bal voor. Turchi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cavegn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavegn passt de bal in één keer door. Dolenský heeft problemen om de bal te vangen. van den Broek rent richting de bal. van den Broek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Danzer verovert de bal door een tackle van achteren. Danzer probeert naar een medespeler te passen. Dolenský speelt de bal door. Jakovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovčev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Całka probeert naar een medespeler te passen. Dolenský heeft problemen om de bal te vangen. Dolenský speelt de bal door. Constantin is nu in balbezit. Constantin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Quiroz geeft een hoge lob. Jakovčev met een sublieme pass. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin schiet op doel. Rombaut probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz geeft een hoge lob. Jaha heeft problemen om de bal te vangen. Turchi is nu in balbezit. Turchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jPistons 37%, FC Wengia Beerodolensis 63%.
jPistons - FC Wengia Beerodolensis 0:1

46e minuut.
Stoyanov komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Mavrak is nu in balbezit. Mavrak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Busquets de bal. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Müller is nu in balbezit. Constantin verovert de bal door een tackle van achteren. Jakovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin rent richting de bal. Constantin draait met de bal, schiet en ... Rombaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stoyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoyanov schiet op doel. Rombaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dolenský onderschept slim de pass. Dolenský passt de bal in één keer door. Stoyanov met een sublieme pass. Jakovčev is nu in balbezit. Jakovčev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jPistons - FC Wengia Beerodolensis 1:1

70e minuut.
Clénin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Otarbaev komt het veld opgelopen. Smyth komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Smyth rent richting de bal. Cavegn bereikt de bal nog maar net als eerste. Całka begaat een overtreding. Cavegn raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cavegn kan niet meer verder spelen. Marcodona komt het veld opgelopen. van den Broek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Laret komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smyth met een snelle inworp. Danzer met een sublieme pass. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Otarbaev kopt de bal weg. Klungelig pakt Quiroz de bal. Quiroz passt de bal met de wreef. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Całka geeft een hoge lob. Piękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś passt de bal zonder na te denken. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - FC Wengia Beerodolensis 2:1

90e minuut.
Müller probeert de bal aan de voet te houden. Jakovčev is nu in balbezit. Constantin is nu in balbezit. Constantin schiet op doel. Rombaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - FC Wengia Beerodolensis 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jPistons 39%, FC Wengia Beerodolensis 61%.
jPistons - FC Wengia Beerodolensis 3:1