Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Pluto Kickers Höudi
3232compct Tactiek Classic Modern W
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 12
54.6 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten outstanding
solid Passen solid
excellent Verdedigen formidable


8e minuut.
Waffler is nu in balbezit. Waffler passt de bal in één keer door. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu passt de bal in één keer door. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kaczor geeft een hoge lob. Rodríguez Cabo geeft een hoge lob. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Kickers Höudi 0:1

14e minuut.
Schwalbe verovert de bal door een tackle van achteren. Schwalbe geeft de bal voor. Curdy kopt de bal weg. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Kaczor maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Parra geeft een lange en hoge pass. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Michels probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Kilar kopt de bal weg. Ilm rent richting de bal. Stuber begaat een overtreding. Stuber krijgt een gele kaart.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cruceanu stond buitenspel. Stuber neemt vlug de vrije trap. Ostermann kopt de bal weg. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Michels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Gianasi is nu in balbezit. Waffler is nu in balbezit. Waffler geeft een lange en hoge pass. Hirsiger is nu in balbezit. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Michels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ilm heeft problemen om de bal te vangen. Schwalbe rent richting de bal. Schwalbe passt de bal in één keer door. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy haalt uit met een fantastische trap. Michels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ignat neemt vlug de vrije trap. Ellul kopt de bal weg. Klungelig pakt Parra de bal. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Carloni is nu in balbezit. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap. Michels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Kickers Höudi 0:2

42e minuut.
Ignat neemt vlug de vrije trap. Kilar rent richting de bal. Met opzet legt Rodríguez Cabo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rodríguez Cabo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kilar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ellul neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Curdy verovert de bal door een tackle van achteren. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger passt de bal in één keer door. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap. Michels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pluto 49%, Kickers Höudi 51%.
AS Pluto - Kickers Höudi 0:2

51e minuut.
Waffler verovert de bal door een tackle van achteren. Waffler passt de bal met de wreef. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger schiet op doel. Michels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Kickers Höudi 0:3

53e minuut.
Ostermann onderschept slim de pass. Ostermann probeert naar een medespeler te passen. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap. Michels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Kickers Höudi 0:4

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Ilm de bal onder controle te krijgen. Schwalbe rent richting de bal. Schwalbe geeft een hoge lob. Curdy is nu in balbezit. Curdy draait met de bal, schiet en ... Michels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aufschlaeger rent richting de bal. Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Kickers Höudi 0:5

59e minuut.
Casalini is nu in balbezit. Carloni verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Carloni de bal. Carloni draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Aufschlaeger heeft problemen om de bal te vangen. Rozin begaat een overtreding. Aufschlaeger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waffler met een snel genomen vrije trap. Aufschlaeger is nu in balbezit. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger schiet op doel. Michels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar rent richting de bal. Kilar speelt de bal door. Ilm rent richting de bal. Ilm schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Kickers Höudi 1:5

64e minuut.
Ostermann rent richting de bal. Casalini rent richting de bal. Ostermann is nu in balbezit. Ellul verovert de bal door een tackle van achteren. Ellul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Gianasi met de inworp. Kilar is nu in balbezit. Kilar speelt de bal door. Ilm rent richting de bal. Ilm haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vanaveski niet meer kan verder spelen. Prazeres komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Gianasi is nu in balbezit. Casalini onderschept slim de pass. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Prazeres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Kickers Höudi 2:5

69e minuut.
Buitenspel voor Aufschlaeger. Goede buitenspelval van de verdediging. Rozin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kilar is nu in balbezit. Kilar schiet op doel. Prazeres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Kickers Höudi 3:5

71e minuut.
Schwalbe onderschept slim de pass. Riedl verovert de bal door een tackle van achteren. Riedl geeft een hoge lob. Curdy rent richting de bal. Curdy draait met de bal, schiet en ... Michels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Riedl passt de bal met de wreef. Cruceanu rent richting de bal. Cruceanu probeert naar een medespeler te passen. Ilm rent richting de bal. Ilm haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Aufschlaeger passt de bal in één keer door. Riedl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waffler. Waffler krijgt een gele kaart. Riedl raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ilm is nu in balbezit. Ilm haalt uit met een fantastische trap. Prazeres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Kickers Höudi 4:5

79e minuut.
Daar is Waffler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waffler probeert naar een medespeler te passen. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger schiet op doel. Michels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Kickers Höudi 4:6

82e minuut.
Stuber geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilar is nu in balbezit. Kilar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Ostermann de bal. Ostermann passt de bal zonder na te denken. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger passt de bal zonder na te denken. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Kickers Höudi 4:7

85e minuut.
Aufschlaeger speelt de bal door. Ostermann is nu in balbezit. Ellul rent richting de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Kickers Höudi 5:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pluto 40%, Kickers Höudi 60%.
AS Pluto - Kickers Höudi 5:7