Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Saufhampton HAAZLER FC
supremeattack Tactiek HZvsATT
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
48.5 gemiddelde waardering 46.6
very good Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Wachaczewski probeert naar een medespeler te passen. González Dabo is nu in balbezit. González Dabo probeert naar een medespeler te passen. D`Hooghe rent richting de bal. D`Hooghe draait met de bal, schiet en ... Wachaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pierścionek is nu in balbezit. Pierścionek schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ratajczak speelt de bal door. Masiello is nu in balbezit. Metea begaat een overtreding. Metea krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Vojtekovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtekovszki speelt de bal door. Pierścionek rent richting de bal. Pierścionek draait met de bal, schiet en ... Wachaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vojtekovszki is nu in balbezit. Vojtekovszki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - HAAZLER FC 0:1

13e minuut.
Vojtekovszki is nu in balbezit. Pierścionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Eiger ... Strafschop! Pierścionek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vojtekovszki neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - HAAZLER FC 0:2

19e minuut.
Akkuş verovert de bal door een tackle van achteren. Akkuş geeft een lange en hoge pass. D`Hooghe rent richting de bal. Pierścionek rent richting de bal. Pierścionek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
D`Hooghe passt de bal in één keer door. Vojtekovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtekovszki passt de bal met de wreef. Pierścionek is nu in balbezit. Pierścionek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vag met een sublieme pass. Klungelig pakt Vojtekovszki de bal. Vojtekovszki passt de bal in één keer door. D`Hooghe bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Hooghe schiet op doel. Wachaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Gorbói rent richting de bal. Gorbói geeft een hoge lob. Grandjean kopt de bal weg. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - HAAZLER FC 1:2

36e minuut.
D`Hooghe is nu in balbezit. Vag is nu in balbezit. Vag passt de bal in één keer door. Pierścionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierścionek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gorbói is nu in balbezit. Gorbói passt de bal zonder na te denken. Pintilei heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczak rent richting de bal. Ratajczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saufhampton 59%, HAAZLER FC 41%.
FC Saufhampton - HAAZLER FC 1:2

46e minuut.
Akkuş geeft een hoge lob. Lewis controleert de bal met de borst. D`Hooghe bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Hooghe schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - HAAZLER FC 1:3

54e minuut.
Lewis geeft een lange en hoge pass. González Dabo rent richting de bal. González Dabo geeft een hoge lob. Pierścionek is nu in balbezit. Pierścionek schiet op doel. Wachaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vojtekovszki stond buitenspel. Glovacki komt het veld opgelopen. Roma komt het veld opgelopen. Streit komt het veld opgelopen. Urrutia komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vag probeert naar een medespeler te passen. Pierścionek is nu in balbezit. Eiger onderschept slim de pass. Streit onderschept slim de pass. Streit schiet op doel. Wachaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - HAAZLER FC 1:4

66e minuut.
Vag verovert de bal door een tackle van achteren. Vag geeft de bal voor. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. Wachaczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - HAAZLER FC 1:5

67e minuut.
Muraś komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Vag geeft de bal voor. Streit rent richting de bal. Streit passt de bal zonder na te denken. D`Hooghe bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Hooghe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tascău is nu in balbezit. Pierścionek onderschept slim de pass. Pierścionek met een sublieme pass. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... Peterek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak schiet op doel. Peterek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak draait met de bal, schiet en ... Peterek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - HAAZLER FC 2:5

81e minuut.
Buitenspel voor Ślepowron. Goede buitenspelval van de verdediging. Grumellon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Streit kopt de bal weg. D`Hooghe bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Hooghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - HAAZLER FC 2:6

89e minuut.
Vag geeft een lange en hoge pass. Muraś kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lewis de bal onder controle te krijgen. Pierścionek rent richting de bal. Pierścionek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saufhampton 52%, HAAZLER FC 48%.
FC Saufhampton - HAAZLER FC 2:6