Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HAAZLER FC Brighton & Hove Albion
HZ B&HA Tactiek Ticino
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 41.1
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


6e minuut.
Pierścionek is nu in balbezit. Nicolau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pierścionek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vag met een snel genomen vrije trap. Pierścionek is nu in balbezit. Pierścionek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pierścionek rent richting de bal. Pierścionek passt de bal met de wreef. Vojtekovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtekovszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HAAZLER FC - Brighton & Hove Albion 1:0

17e minuut.
Pintilei met een sublieme pass. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag speelt de bal door. D`Hooghe rent richting de bal. D`Hooghe haalt uit met een fantastische trap. Smolarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Sutter kopt de bal weg. Klungelig pakt Huy Tuấn de bal. Huy Tuấn passt de bal in één keer door. Rucăreanu rent richting de bal. Rucăreanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González Dabo rent richting de bal. González Dabo probeert naar een medespeler te passen. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Belinho is nu in balbezit. Michelini rent richting de bal. Michelini met een sublieme pass. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Grigoletto onderschept slim de pass. Grigoletto speelt de bal door. Michelini speelt de bal door. Szurpicki is nu in balbezit. Szurpicki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAAZLER FC 42%, Brighton & Hove Albion 58%.
HAAZLER FC - Brighton & Hove Albion 1:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kikkas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Grumellon onderschept slim de pass. Grumellon passt de bal met de wreef. van der Doelen rent richting de bal. D`Hooghe rent richting de bal. D`Hooghe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tammekänd bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammekänd geeft een lange en hoge pass. Szurpicki kopt de bal weg. D`Hooghe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. D`Hooghe haalt uit met een fantastische trap. Smolarek bokst de bal weg.

79e minuut.
Akkuş is nu in balbezit. Akkuş geeft een lange en hoge pass. Nicolau rent richting de bal. Pierścionek onderschept slim de pass. Pierścionek haalt uit met een fantastische trap. Smolarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kikkas geeft een lange en hoge pass. Vojtekovszki is nu in balbezit. Tammekänd verovert de bal door een tackle van achteren. Tammekänd passt de bal zonder na te denken. Vag geeft de bal voor. Smolarek bokst de bal weg. D`Hooghe bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Hooghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HAAZLER FC - Brighton & Hove Albion 2:0

90e minuut.
Sutter geeft de bal voor. Klungelig pakt Akkuş de bal. Grigoletto met een sublieme pass. Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAAZLER FC 35%, Brighton & Hove Albion 65%.
HAAZLER FC - Brighton & Hove Albion 2:0