Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Academy Cosmic Wonderers
aengi-low Tactiek 32x22
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.8 gemiddelde waardering 69.5
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Fratschöl rent richting de bal. Spescha verovert de bal door een tackle van achteren. Spescha passt de bal met de wreef. Frischknecht rent richting de bal. Frischknecht geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ledermann passt de bal in één keer door. Amatrudo rent richting de bal. Amatrudo passt de bal zonder na te denken. Fratschöl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratschöl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ruppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppen passt de bal in één keer door. Reuters is nu in balbezit. Reuters haalt uit met een fantastische trap. van Wijk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - Cosmic Wonderers 0:1

21e minuut.
Maissen passt de bal in één keer door. Pfenniger rent richting de bal. Almirall begaat een overtreding. Almirall krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Reuters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiewouters verovert de bal door een tackle van achteren. Läderach rent richting de bal. Läderach geeft de bal voor. Pfenniger maakt een snoekduik en kopt de bal. van Wijk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Frischknecht geeft een hoge lob. Reuters heeft problemen om de bal te vangen. Wiewouters is nu in balbezit. Reuters onderschept slim de pass. Reuters haalt uit met een fantastische trap. van Wijk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Academy 57%, Cosmic Wonderers 43%.
The Academy - Cosmic Wonderers 0:1

49e minuut.
Ruppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppen geeft een hoge lob. Reuters rent richting de bal. Reuters schiet op doel. Na een snelle pass probeert Krogsæter de bal onder controle te krijgen. van Wijk bokst de bal weg.

54e minuut.
Ruppen rent richting de bal. Wiewouters begaat een overtreding. Ruppen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frischknecht met een snel genomen vrije trap. Reuters springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - Cosmic Wonderers 0:2

63e minuut.
Ledermann probeert naar een medespeler te passen. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo passt de bal met de wreef. Fratschöl is nu in balbezit. Fratschöl draait met de bal, schiet en ... Reuters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Academy 51%, Cosmic Wonderers 49%.
The Academy - Cosmic Wonderers 0:2