Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cosmic Wonderers Kreisliga United
32x22 Tactiek 4-4-2
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
70.6 gemiddelde waardering 57.7
outstanding Schieten good
outstanding Passen solid
excellent Verdedigen very good


13e minuut.
Pęski kopt de bal weg. Reusser bereikt de bal nog maar net als eerste. Reusser geeft een lange en hoge pass. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kurtović met een sublieme pass. Frischknecht rent richting de bal. Frischknecht passt de bal in één keer door. Reuters bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuters haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Veľký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frischknecht kopt de bal weg. Reuters bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuters schiet op doel. Toužimský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - Kreisliga United 1:0

22e minuut.
Veľký heeft problemen om de bal te vangen. Pęski rent richting de bal. Pfenniger begaat een overtreding. Pfenniger krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Reusser passt de bal in één keer door. Veľký bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger verovert de bal door een tackle van achteren. Pfenniger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - Kreisliga United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosmic Wonderers 41%, Kreisliga United 59%.
Cosmic Wonderers - Kreisliga United 2:0

58e minuut.
Maissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuters rent richting de bal. Reuters passt de bal zonder na te denken. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - Kreisliga United 2:1

60e minuut.
Frischknecht geeft een hoge lob. Pęski kopt de bal weg. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru geeft de bal voor. Pfenniger krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Spescha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mały met een snelle inworp. Śniegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniegocki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Frischknecht geeft de bal voor. Pęski kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frischknecht zal de hoekschop nemen. Pfenniger krijgt zijn hoofd ertegen. Toužimský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Frischknecht passt de bal met de wreef. Ruppen probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Veľký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toužimský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosmic Wonderers 48%, Kreisliga United 52%.
Cosmic Wonderers - Kreisliga United 2:1