Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lough Allen BlueStar
532neu Tactiek Bulgursalat
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 39.8
good Schieten average
solid Passen good
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Inworp. Doppler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luyet is nu in balbezit. Luyet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - BlueStar 1:0

6e minuut.
Csintalan geeft een hoge lob. Inworp. Weingart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minnig is nu in balbezit. Minnig geeft de bal voor. Jacquemin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gianotti geeft de bal voor. Inworp. Marsilia met de inworp. De Laet is nu in balbezit. De Laet schiet op doel. Röthlisberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Doppler geeft de bal voor. Marsilia kopt de bal weg. Klungelig pakt Brodbeck de bal. Luyet bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Horda bereikt de bal nog maar net als eerste. Horda geeft een hoge lob. Luyet kopt de bal weg. De Laet rent richting de bal. De Laet draait met de bal, schiet en ... Röthlisberger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 54%, BlueStar 46%.
Fc Lough Allen - BlueStar 1:0

48e minuut.
Doppler onderschept slim de pass. Doppler geeft de bal voor. De Laet is nu in balbezit. De Laet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - BlueStar 2:0

55e minuut.
Weingart rent richting de bal. Weingart passt de bal zonder na te denken. Waldner is nu in balbezit. Waldner draait met de bal, schiet en ... Jacquemin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gut komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaçar komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ryf geeft een hoge lob. Glauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryf begaat een overtreding. Glauser raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Minnig met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Paeme probeert naar een medespeler te passen. Maus is nu in balbezit. Maus geeft een hoge lob. De Laet is nu in balbezit. De Laet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Laet is nu in balbezit. De Laet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Waldner kan de bal niet met de borst controleren. Horda geeft een lange en hoge pass. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet haalt uit met een fantastische trap. Röthlisberger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - BlueStar 3:0

84e minuut.
Glatz passt de bal met de wreef. Horda is nu in balbezit. Horda geeft de bal voor. De Laet is nu in balbezit. De Laet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar haalt uit met een fantastische trap. Röthlisberger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - BlueStar 4:0

88e minuut.
De Laet passt de bal met de wreef. Marsilia is nu in balbezit. Marsilia geeft een lange en hoge pass. Kaçar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - BlueStar 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 46%, BlueStar 54%.
Fc Lough Allen - BlueStar 5:0