Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heida Bombers FC Pancho
HB ST Tactiek Neu2024
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 56.4
excellent Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Galante met een snelle inworp. Rätz bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnik onderschept slim de pass. Michnik geeft de bal voor. Trachsel krijgt zijn hoofd ertegen. Meissner bokst de bal weg.

5e minuut.
Galante met een snelle inworp. Michnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rätz. Rätz krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Inworp. Paneque met de inworp. Rellstab geeft de bal voor. Epo rent richting de bal. Epo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Pancho 1:0

36e minuut.
Federer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paneque met de inworp. Rellstab bereikt de bal nog maar net als eerste. Rellstab geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rellstab is nu in balbezit. Wiankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiankowski probeert naar een medespeler te passen. Thurre is nu in balbezit. Thurre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heida Bombers - FC Pancho 1:1

44e minuut.
Wajerczyk passt de bal met de wreef. Burkhardt rent richting de bal. Wiankowski met een sublieme pass. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heida Bombers 54%, FC Pancho 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heida Bombers - FC Pancho 1:1

47e minuut.
Grichting rent richting de bal. Trachsel verovert de bal door een tackle van achteren. Trachsel probeert naar een medespeler te passen. Thurre rent richting de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Thurre kopt de bal weg. Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski passt de bal in één keer door. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre schiet op doel. Meissner bokst de bal weg.

61e minuut.
Tokarz verovert de bal door een tackle van achteren. Tokarz geeft een lange en hoge pass. Białgoń heeft problemen om de bal te vangen. Epo rent richting de bal. Epo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Paneque rent richting de bal. Paneque passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Federer de bal. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Epo rent richting de bal. Białgoń verovert de bal door een tackle van achteren. Galante bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo is nu in balbezit. Epo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Figo passt de bal in één keer door. Paneque rent richting de bal. Paneque passt de bal met de wreef. Rellstab bereikt de bal nog maar net als eerste. Rellstab draait met de bal, schiet en ... Arceusz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Michnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnik probeert naar een medespeler te passen. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Pancho 1:2

89e minuut.
Grichting kan de bal niet met de borst controleren. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Rellstab is nu in balbezit. Thurre verovert de bal door een tackle van achteren. Thurre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heida Bombers 45%, FC Pancho 55%.
Heida Bombers - FC Pancho 1:2