Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SpVgg Bertiswil Poseidon Bodensee
Roz Tactiek eigene1
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.7 gemiddelde waardering 41.4
solid Schieten good
excellent Passen average
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Bercea probeert naar een medespeler te passen. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny probeert naar een medespeler te passen. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tubul geeft de bal voor. Abrahamsen kopt de bal weg. Daar is Shala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baños Cardín bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños Cardín schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Baños Cardín rent richting de bal. Kämpfen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baños Cardín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klungelig pakt Kämpfen de bal. Abrahamsen wilt de vrije trap nemen. Kenigsberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner speelt de bal door. Soltanov probeert naar een medespeler te passen. Abrahamsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamsen geeft een lange en hoge pass. Kenigsberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Wiaderny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wolwowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz onderschept slim de pass. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov passt de bal zonder na te denken. Baños Cardín rent richting de bal. Baños Cardín draait met de bal, schiet en ... Kenigsberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - Poseidon Bodensee 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Bertiswil 40%, Poseidon Bodensee 60%.
SpVgg Bertiswil - Poseidon Bodensee 1:0

47e minuut.
Shala met een sublieme pass. Taganashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Taganashvili geeft een lange en hoge pass. Tubul heeft problemen om de bal te vangen. Hebeisen rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Wiaderny onderschept slim de pass. Wiaderny passt de bal met de wreef. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abrahamsen met een snelle inworp. Soltanov speelt de bal door. Baños Cardín is nu in balbezit. Baños Cardín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leitner is nu in balbezit. Wolwowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ... Kenigsberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Wolwowicz heeft problemen om de bal te vangen. Shala verovert de bal door een tackle van achteren. Shala speelt de bal door. Grzebaczewski rent richting de bal. Grzebaczewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Abrahamsen heeft problemen om de bal te vangen. Abrahamsen geeft een lange en hoge pass. Niedziela heeft problemen om de bal te vangen. Baños Cardín is nu in balbezit. Baños Cardín draait met de bal, schiet en ... Kenigsberg bokst de bal weg.

79e minuut.
Bardi onderschept slim de pass. Bardi geeft een lange en hoge pass. Wiaderny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wolwowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Niedziela is nu in balbezit. Niedziela passt de bal zonder na te denken. Soltanov speelt de bal door. Baños Cardín is nu in balbezit. Baños Cardín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Bertiswil 41%, Poseidon Bodensee 59%.
SpVgg Bertiswil - Poseidon Bodensee 1:0