Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poseidon Münsterlingen Lokomotive Utogrund
Normal Tactiek Sapporo
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 46.5
unsatisfactory Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Blum rent richting de bal. Faliński verovert de bal door een tackle van achteren. Vraciu probeert naar een medespeler te passen. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogoasă met een snelle inworp. Aponte probeert naar een medespeler te passen. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Lokomotive Utogrund 0:1

10e minuut.
Maqomayev trapt de bal weg. Vraciu kopt de bal weg. Faliński kan de bal niet met de borst controleren. Faliński geeft een hoge lob. Ramadan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Mara met een harde bal richting middenveld. Gogoasă kopt de bal weg. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Herzog de bal. Vraciu verovert de bal door een tackle van achteren. Vraciu passt de bal in één keer door. Faliński rent richting de bal. Faliński schiet op doel. Mara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Klungelig pakt Faliński de bal. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan verovert de bal door een tackle van achteren. Ramadan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Lokomotive Utogrund 0:2

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blum met een snelle inworp. Herzog is nu in balbezit. Faliński onderschept slim de pass. Faliński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ramadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Lokomotive Utogrund 0:3

23e minuut.
de Miguel Bravo speelt de bal door. Dziamdzioła rent richting de bal. Dziamdzioła passt de bal in één keer door. Faliński is nu in balbezit. Faliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Maqomayev geeft een lange en hoge pass. Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă passt de bal met de wreef. Faliński rent richting de bal. Faliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vraciu verovert de bal door een tackle van achteren. Vraciu geeft een hoge lob. Faliński kopt de bal weg. Daar is Ramadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramadan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Dziamdzioła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vraciu geeft een hoge lob. Ramadan springt en kopt de bal. Mara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Lokomotive Utogrund 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Münsterlingen 67%, Lokomotive Utogrund 33%.
Poseidon Münsterlingen - Lokomotive Utogrund 0:4

47e minuut.
Dziamdzioła rent richting de bal. Blum rent richting de bal. Met opzet legt Faliński zijn tegenspeler op de grond. Faliński krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Gogoasă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żelazko geeft de bal voor. Vraciu met een sublieme pass. Ramadan rent richting de bal. Ramadan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Aponte is nu in balbezit. Aponte geeft een lange en hoge pass. Dziamdzioła kopt de bal weg. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński draait met de bal, schiet en ... Mara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Lokomotive Utogrund 0:5

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogoasă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aponte geeft een hoge lob. Daar is Blum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vraciu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Münsterlingen 75%, Lokomotive Utogrund 25%.
Poseidon Münsterlingen - Lokomotive Utogrund 0:5