Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:04
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.03
  • Stadion: Oceanic Six
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3563
Lost Beşiktaş EU
Trainee Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
85% Spel op eigen helft 15%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Taisch kopt de bal weg. Berchtold is nu in balbezit. Taisch is nu in balbezit. Taisch schiet op doel. Fernández Benito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Beşiktaş EU 0:1

13e minuut.
Devolz met een snelle inworp. Taisch rent richting de bal. Bona legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bona krijgt een gele kaart. Taisch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taisch kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Dornauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dornauer met een sublieme pass. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berchtold onderschept slim de pass. Berchtold haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Andrey passt de bal met de wreef. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisch draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Berchtold de bal onder controle te krijgen. Fernández Benito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Beşiktaş EU 0:2

25e minuut.
Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Berchtold rent richting de bal. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Berchtold bereikt de bal nog maar net als eerste. Berchtold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Devolz speelt de bal door. Klungelig pakt Dornauer de bal. Dornauer speelt de bal door. Taisch rent richting de bal. Taisch draait met de bal, schiet en ... Fernández Benito bokst de bal weg.

28e minuut.
Fasel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Berchtold de bal. Andrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Beşiktaş EU 0:3

30e minuut.
Bori is nu in balbezit. Bori geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Devolz zal de hoekschop nemen. Berchtold maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berchtold is nu in balbezit. Berchtold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Beşiktaş EU 0:4

33e minuut.
Taisch speelt de bal door. Uebersax speelt de bal door. Berchtold is nu in balbezit. Taisch rent richting de bal. Taisch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Juuriksoo passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Devolz neemt de hoekschop. Fasel is nu in balbezit. Fasel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bori met de inworp. Fasel is nu in balbezit. Fasel met een sublieme pass. Berchtold bereikt de bal nog maar net als eerste. Berchtold haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fasel rent richting de bal. Fasel passt de bal met de wreef. Taisch rent richting de bal. Taisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Beşiktaş EU 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost 86%, Beşiktaş EU 14%.
Lost - Beşiktaş EU 0:5

46e minuut.
Devolz probeert de bal met de borst te controleren. Devolz passt de bal met de wreef. Berchtold rent richting de bal. Berchtold schiet op doel. Fernández Benito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Beşiktaş EU 0:6

48e minuut.
Devolz met een snelle inworp. Bona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taisch. Taisch krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Andrey met een sublieme pass. Bezzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzola probeert naar een medespeler te passen. Berchtold rent richting de bal. Berchtold haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori verovert de bal door een tackle van achteren. Bori passt de bal met de wreef. Berchtold bereikt de bal nog maar net als eerste. Berchtold haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Berbeć met een sublieme pass. Bona bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisch is nu in balbezit. Bona onderschept slim de pass. Bona schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Juuriksoo geeft de bal voor. Taisch kopt de bal weg. Berchtold rent richting de bal. Berchtold draait met de bal, schiet en ... Fernández Benito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Berchtold met een sublieme pass. Fasel rent richting de bal. Fasel passt de bal met de wreef. Bori kan de bal niet met de borst controleren. Bori passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fernández Benito speelt de bal door. Devolz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bona onderschept slim de pass. Daar is Bona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Devolz met de inworp. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisch probeert naar een medespeler te passen. Dornauer heeft problemen om de bal te vangen. Dornauer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Berchtold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bori verovert de bal door een tackle van achteren. Taisch is nu in balbezit. Berchtold is nu in balbezit. Berchtold schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fernández Benito trapt de bal weg van het doel. Bori kopt de bal weg. Klungelig pakt Devolz de bal. Devolz haalt uit met een fantastische trap. Fernández Benito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berchtold rent richting de bal. Berchtold haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost 84%, Beşiktaş EU 16%.
Lost - Beşiktaş EU 0:6