Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheime Verlierer FC Weingarten
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Dürst passt de bal met de wreef. Maissen rent richting de bal. Derdiyok verovert de bal door een tackle van achteren. Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürst draait met de bal, schiet en ... Paal! Gross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa is nu in balbezit. Uebersax verovert de bal door een tackle van achteren. Uebersax schiet op doel. Stucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - FC Weingarten 1:0

26e minuut.
Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Quennoz verovert de bal door een tackle van achteren. Quennoz speelt de bal door. Uebersax is nu in balbezit. Uebersax haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok passt de bal met de wreef. Daar is Grümpel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quennoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quennoz haalt uit met een fantastische trap. Gross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Geheime Verlierer - FC Weingarten 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheime Verlierer 46%, FC Weingarten 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geheime Verlierer - FC Weingarten 1:1

51e minuut.
Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laportosa. Lindner raakt geblesseerd tijdens het duel. Wander komt bij de bal en schiet. Borer kopt de bal weg. Stucki bokst de bal weg.

52e minuut.
Dürst is nu in balbezit. Dürst probeert naar een medespeler te passen. Motz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quennoz verovert de bal door een tackle van achteren. Quennoz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - FC Weingarten 1:2

60e minuut.
Eymann rent richting de bal. Lindner onderschept slim de pass. Lindner speelt de bal door. Uebersax heeft problemen om de bal te vangen. Uebersax draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Geheime Verlierer - FC Weingarten 2:2

65e minuut.
Derdiyok rent richting de bal. Maissen verovert de bal door een tackle van achteren. Maissen met een sublieme pass. Quennoz is nu in balbezit. Quennoz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dürst kopt de bal weg. Quennoz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fuhrer. Quennoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Laportosa komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Quennoz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - FC Weingarten 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheime Verlierer 37%, FC Weingarten 63%.
Geheime Verlierer - FC Weingarten 2:3