Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Muri Einsteins Club
Phase 5L1 Tactiek Att Training
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 33.8
average Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Stohler passt de bal zonder na te denken. Leber is nu in balbezit. Cantalupo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cantalupo krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Hubinger is nu in balbezit. Hubinger geeft een lange en hoge pass. Ziegler heeft problemen om de bal te vangen. Diener is nu in balbezit. Diener draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Tusseau de bal. Tusseau passt de bal met de wreef. Schletti geeft een hoge lob. Stohler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Daar is Schletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schletti geeft een lange en hoge pass. Stohler heeft problemen om de bal te vangen. Diener rent richting de bal. Diener draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Deprez de bal. Schletti is nu in balbezit. Cantalupo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cantalupo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Ziegler is nu in balbezit. Charro verovert de bal door een tackle van achteren. Charro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jans de bal. Jans schiet op doel. Aufdermaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Ziegler met de inworp. Diener rent richting de bal. Charro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diener is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leber met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 48%, Einsteins Club 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dynamo Muri - Einsteins Club 0:0

77e minuut.
Aufdermaur probeert naar een medespeler te passen. Stohler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pieszek. Stohler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stohler kan niet meer verder spelen. Rohrbach komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Brenner rent richting de bal. Brenner geeft een hoge lob. Diener bereikt de bal nog maar net als eerste. Diener haalt uit met een fantastische trap. Valeinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Einsteins Club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 41%, Einsteins Club 59%.
Dynamo Muri - Einsteins Club 0:1