Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC90min Tykkimiehet
4-2-3-1 Tactiek catcito12
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.1 gemiddelde waardering 56.9
very good Schieten very good
good Passen solid
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Rantasalmi heeft problemen om de bal te vangen. Rantasalmi passt de bal zonder na te denken. De Knoeier bereikt de bal nog maar net als eerste. De Knoeier haalt uit met een fantastische trap. Pohjantuli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Tykkimiehet 0:1

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pohjantuli niet meer kan verder spelen. Vilppola komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Kuvaja rent richting de bal. Kuvaja geeft de bal voor. Tarasiuk krijgt zijn hoofd ertegen. De Knoeier is nu in balbezit. De Knoeier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Daar is Ylilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiuk geeft de bal voor. De Knoeier heeft problemen om de bal te vangen. De Knoeier schiet op doel. Vilppola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. De Knoeier is nu in balbezit. De Knoeier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Tykkimiehet 0:2

32e minuut.
Hepokorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hepokorpi passt de bal in één keer door. Byrt is nu in balbezit. De Knoeier verovert de bal door een tackle van achteren. De Knoeier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Keinänen onderschept slim de pass. Kuvaja is nu in balbezit. Keinänen verovert de bal door een tackle van achteren. Keinänen geeft een hoge lob. Stănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kmetík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Walter rent richting de bal. Walter passt de bal in één keer door. Karpiniak met een sublieme pass. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Kmetík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC90min 47%, Tykkimiehet 53%.
FC90min - Tykkimiehet 0:2

53e minuut.
Rantasalmi neemt de hoekschop. Wilk kopt de bal weg. Vodník rent richting de bal. Ahvenniemi rent richting de bal. Ahvenniemi haalt uit met een fantastische trap. Vilppola bokst de bal weg.

62e minuut.
Ahvenniemi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Byrt de bal. Tarasiuk is nu in balbezit. Tarasiuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Stănescu kopt de bal weg. Keinänen is nu in balbezit. Koivula legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keinänen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stănescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kmetík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Szpejna geeft een hoge lob. Inworp. Wilk met de inworp. Keinänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinänen geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Koppinen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Koivula rent richting de bal. Koivula met een sublieme pass. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Walter probeert naar een medespeler te passen. Kulmala is nu in balbezit. Karpiniak onderschept slim de pass. Karpiniak geeft de bal voor. Stănescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Tykkimiehet 1:2

71e minuut.
Páez rent richting de bal. Páez geeft een hoge lob. Inworp. Keinänen met de inworp. Walter geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Keinänen de bal. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koivula legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koivula krijgt een gele kaart. Stănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Stănescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC90min - Tykkimiehet 2:2

87e minuut.
Keinänen draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Páez de bal. Stănescu rent richting de bal. Stănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Tykkimiehet 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC90min 37%, Tykkimiehet 63%.
FC90min - Tykkimiehet 3:2