Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Torkkila AC Helsinki
Tussu2 Tactiek 4
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 53.9
very good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Tričys controleert de bal met de borst. Janvier is nu in balbezit. Tričys tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janvier wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Janvier kan niet meer verder spelen. Maregnani komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Lina probeert naar een medespeler te passen. Šiml rent richting de bal. Met opzet legt Theodorescu zijn tegenspeler op de grond. Theodorescu krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Viertala geeft een lange en hoge pass. Lina speelt de bal door. Kramski is nu in balbezit. Kramski draait met de bal, schiet en ... Duraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - AC Helsinki 0:1

14e minuut.
Benesperi verovert de bal door een tackle van achteren. Carrubba verovert de bal door een tackle van achteren. Carrubba geeft een hoge lob. Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski draait met de bal, schiet en ... Duraj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Lina met een sublieme pass. Šiml rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oldenburger. Oldenburger krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Benesperi rent richting de bal. Carrubba verovert de bal door een tackle van achteren. Carrubba met een sublieme pass. Kramski heeft problemen om de bal te vangen. Kramski haalt uit met een fantastische trap. Duraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kramski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Álvarez García. Kramski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Šiml maakt een snoekduik en kopt de bal. Duraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Theodorescu passt de bal met de wreef. Orliński speelt de bal door. Daar is Oldenburger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šiml bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiml draait met de bal, schiet en ... Duraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Lina rent richting de bal. Benesperi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lina met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Theodorescu de bal. Šiml is nu in balbezit. Šiml haalt uit met een fantastische trap. Duraj bokst de bal weg.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benesperi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schilling is nu in balbezit. Schilling geeft de bal voor. Regosz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. Torkkila - AC Helsinki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Torkkila 63%, AC Helsinki 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. Torkkila - AC Helsinki 1:1

53e minuut.
Sulikowski geeft een hoge lob. Inworp. Oldenburger met een snelle inworp. Maregnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maregnani geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Oldenburger passt de bal zonder na te denken. Gavaldà kan de bal niet met de borst controleren. Oldenburger geeft de bal voor. Regosz rent richting de bal. Regosz schiet op doel. Mäenrinta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Torkkila 32%, AC Helsinki 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. Torkkila - AC Helsinki 1:1