Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BB-BOY Fc Sirkuspolku
pakki Tactiek Avoimet ovet 2
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
4 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
62.6 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Abis geeft een lange en hoge pass. Kultanen speelt de bal door. Mäntymaa probeert naar een medespeler te passen. Lunardino is nu in balbezit. Lunardino schiet op doel. Neeser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Mäntymaa passt de bal in één keer door. Abis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petru. Petru krijgt een gele kaart.

14e minuut.
von Zech passt de bal in één keer door. Koczur is nu in balbezit. Berbecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berbecki krijgt een gele kaart. Koczur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lunardino kopt de bal weg. Koczur rent richting de bal. Koczur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Leimu heeft problemen om de bal te vangen. Mäntymaa verovert de bal door een tackle van achteren. Mäntymaa met een sublieme pass. Lunardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardino draait met de bal, schiet en ... Neeser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tyyskä kopt de bal weg. Ilonkowski is nu in balbezit. Zadra onderschept slim de pass. Zadra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB-BOY 55%, Fc Sirkuspolku 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BB-BOY - Fc Sirkuspolku 0:0

48e minuut.
Kłapacz passt de bal in één keer door. Abis rent richting de bal. Abis met een sublieme pass. Lunardino is nu in balbezit. Lunardino schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - Fc Sirkuspolku 0:1

53e minuut.
Kłapacz rent richting de bal. von Zech speelt de bal door. Abis speelt de bal door. Koczur rent richting de bal. Koczur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lunardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardino haalt uit met een fantastische trap. Paal!

58e minuut.
Abis kopt de bal weg. Pajula is nu in balbezit. Lunardino begaat een overtreding. Lunardino krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Harjulainen heeft problemen om de bal te vangen. Kłapacz is nu in balbezit. Met opzet legt Harjulainen zijn tegenspeler op de grond. Harjulainen krijgt een gele kaart. Kłapacz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kłapacz kan niet meer verder spelen. Kaunismäki komt het veld opgelopen.

64e minuut.
von Zech is nu in balbezit. von Zech geeft een lange en hoge pass. Koczur is nu in balbezit. Koczur schiet op doel. Neeser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - Fc Sirkuspolku 0:2

67e minuut.
Kultanen bereikt de bal nog maar net als eerste. von Zech onderschept slim de pass. von Zech probeert naar een medespeler te passen. Lunardino is nu in balbezit. Lunardino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Leimu is nu in balbezit. Magenta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leimu. Leimu krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Mäntymaa passt de bal met de wreef. Abis bereikt de bal nog maar net als eerste. Abis met een sublieme pass. Koczur heeft problemen om de bal te vangen. Koczur draait met de bal, schiet en ... Neeser bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Abis bereikt de bal nog maar net als eerste. Abis passt de bal met de wreef. Berbecki speelt de bal door. Tyyskä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskä geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Harjulainen de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - Fc Sirkuspolku 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB-BOY 53%, Fc Sirkuspolku 47%.
BB-BOY - Fc Sirkuspolku 1:2