Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saappaat Arselona AC
343 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 42.8
solid Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Must passt de bal in één keer door. Daar is Hauki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubiaga is nu in balbezit. Zubiaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Vihanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Must onderschept slim de pass. Must probeert naar een medespeler te passen. Hauki is nu in balbezit. Hauki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hauki passt de bal met de wreef. Hovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovi passt de bal zonder na te denken. Zubiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Orasmaa met een sublieme pass. Sirviö is nu in balbezit. Yli-Panula probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vihanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vihanto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Must met een sublieme pass. Zubiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiaga met een sublieme pass. Hauki is nu in balbezit. Hauki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saappaat - Arselona AC 0:1

31e minuut.
Saarenkunnas passt de bal zonder na te denken. Virpiläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virpiläinen geeft de bal voor. Vihanto rent richting de bal. Vihanto draait met de bal, schiet en ... Salojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hovi rent richting de bal. Hovi passt de bal zonder na te denken. Zubiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauki draait met de bal, schiet en ... Rahnasto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Yli-Panula passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sirviö de bal. Sirviö probeert naar een medespeler te passen. Vihanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihanto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korkolis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saappaat 51%, Arselona AC 49%.
Saappaat - Arselona AC 0:1

47e minuut.
Hovi speelt de bal door. Orasmaa is nu in balbezit. Hauki rent richting de bal. Orasmaa onderschept slim de pass. Orasmaa geeft een hoge lob. Salojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Klungelig pakt Must de bal. Yli-Panula verovert de bal door een tackle van achteren. Yli-Panula speelt de bal door. Sirviö is nu in balbezit. Sirviö schiet op doel. Salojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vihanto is nu in balbezit. Vihanto draait met de bal, schiet en ... Salojoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rahnasto trapt de bal weg van het doel. Must speelt de bal door. Hauki is nu in balbezit. Hauki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saappaat - Arselona AC 0:2

59e minuut.
Teerenhovi is nu in balbezit. Teerenhovi geeft de bal voor. Sirviö kopt de bal weg. Virpiläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virpiläinen draait met de bal, schiet en ... Salojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vihanto is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hovi kopt de bal weg. Zachacz probeert naar een medespeler te passen. Korkolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkolis haalt uit met een fantastische trap. Rahnasto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saappaat - Arselona AC 0:3

64e minuut.
Yli-Panula rent richting de bal. Yli-Panula met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Vihanto de bal onder controle te krijgen. Sirviö rent richting de bal. Sirviö draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Holmstén probeert naar een medespeler te passen. Sirviö bereikt de bal nog maar net als eerste. Virpiläinen is nu in balbezit. Sirviö rent richting de bal. Sirviö haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Yli-Panula speelt de bal door. Vihanto is nu in balbezit. Vihanto geeft een lange en hoge pass. Virpiläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virpiläinen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Saappaat - Arselona AC 1:3

74e minuut.
Männynsalo geeft de bal voor. Daar is Virpiläinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virpiläinen met een sublieme pass. Vihanto is nu in balbezit. Vihanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Palovirta passt de bal met de wreef. Virpiläinen is nu in balbezit. Virpiläinen met een sublieme pass. Sirviö is nu in balbezit. Sirviö schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saappaat - Arselona AC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saappaat 27%, Arselona AC 73%.
Saappaat - Arselona AC 2:3