Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kemin Kisatoverit Pieksämäen Luja
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Tervonen probeert de bal aan de voet te houden. Saarikoski is nu in balbezit. Perälehto onderschept slim de pass. Harjamäki is nu in balbezit. Harjamäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rusi rent richting de bal. Rusi passt de bal in één keer door. Ravela probeert de bal aan de voet te houden. Harjamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjamäki haalt uit met een fantastische trap. Metsälä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Tervonen is nu in balbezit. Tervonen geeft de bal voor. Klungelig pakt Tammisalo de bal. Harjamäki is nu in balbezit. Harjamäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kemin Kisatoverit - Pieksämäen Luja 0:1

44e minuut.
Siikaniva bereikt de bal nog maar net als eerste. Siikaniva probeert naar een medespeler te passen. Pellas met een sublieme pass. Kuhanen is nu in balbezit. Kuhanen haalt uit met een fantastische trap. Niskanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kemin Kisatoverit - Pieksämäen Luja 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kemin Kisatoverit 64%, Pieksämäen Luja 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kemin Kisatoverit - Pieksämäen Luja 1:1

46e minuut.
Kuhanen verovert de bal door een tackle van achteren. Kuhanen speelt de bal door. Saarikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjamäki is nu in balbezit. Harjamäki haalt uit met een fantastische trap. Metsälä bokst de bal weg.

63e minuut.
Tuomilaakso geeft een lange en hoge pass. Pihlajakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhanen rent richting de bal. Kuhanen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kemin Kisatoverit - Pieksämäen Luja 2:1

67e minuut.
Pellas passt de bal in één keer door. Tuomilaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomilaakso passt de bal in één keer door. Kuhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Siikaniva geeft een lange en hoge pass. Pihlajakangas kopt de bal weg. Tuomilaakso rent richting de bal. Kuhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhanen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kemin Kisatoverit - Pieksämäen Luja 3:1

81e minuut.
Ring met een sublieme pass. Tervonen rent richting de bal. Tervonen speelt de bal door. Tuomilaakso is nu in balbezit. Tuomilaakso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kemin Kisatoverit 57%, Pieksämäen Luja 43%.
Kemin Kisatoverit - Pieksämäen Luja 3:1