Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vallilan Varikko Tampereen Härät
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Sonninen is nu in balbezit. Puronaho onderschept slim de pass. Puronaho probeert naar een medespeler te passen. Levo bereikt de bal nog maar net als eerste. Levo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vallilan Varikko - Tampereen Härät 1:0

6e minuut.
Kesä heeft problemen om de bal te vangen. Kesä geeft een hoge lob. Sirén kopt de bal weg. Paloluoma is nu in balbezit. Paloluoma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lietzen speelt de bal door. Klungelig pakt Puronaho de bal. Puronaho speelt de bal door. Levo bereikt de bal nog maar net als eerste. Levo draait met de bal, schiet en ... Hanninen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Inworp. Puronaho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reini geeft een lange en hoge pass. Honkonen rent richting de bal. Honkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vallilan Varikko - Tampereen Härät 2:0

11e minuut.
Lietzen rent richting de bal. Lietzen geeft een hoge lob. Levo is nu in balbezit. Levo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saloniemi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vallilan Varikko 53%, Tampereen Härät 47%.
Vallilan Varikko - Tampereen Härät 2:0

65e minuut.
Lietzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Varonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lietzen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stenius zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Honkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkonen passt de bal met de wreef. Reini is nu in balbezit. Reini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Käpynen kopt de bal weg. Puronaho is nu in balbezit. Puronaho speelt de bal door. Levo is nu in balbezit. Levo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vallilan Varikko - Tampereen Härät 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vallilan Varikko 43%, Tampereen Härät 57%.
Vallilan Varikko - Tampereen Härät 3:0