Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valkeakosken Jäähdyttelijät FC Badger
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Kauramäki is nu in balbezit. Keihäs verovert de bal door een tackle van achteren. Keihäs probeert naar een medespeler te passen. Pekkanen heeft problemen om de bal te vangen. Pekkanen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Saarenpää rent richting de bal. Keihäs onderschept slim de pass. Pekkanen rent richting de bal. Keihäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Keihäs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valkeakosken Jäähdyttelijät 59%, FC Badger 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valkeakosken Jäähdyttelijät - FC Badger 0:0

48e minuut.
Kurvinen passt de bal zonder na te denken. Lauronen is nu in balbezit. Lauronen met een sublieme pass. Pekkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekkanen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Valkeakosken Jäähdyttelijät - FC Badger 0:1

50e minuut.
Valpas is nu in balbezit. Ihatsu is nu in balbezit. Valpas rent richting de bal. Ihatsu onderschept slim de pass. Ihatsu schiet op doel. Mäentalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Saarenpää geeft de bal voor. Pekkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Summanen begaat een overtreding. Summanen krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Lindholm passt de bal zonder na te denken. Härmälä is nu in balbezit. Härmälä probeert naar een medespeler te passen. Pekkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekkanen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valkeakosken Jäähdyttelijät 64%, FC Badger 36%.
Valkeakosken Jäähdyttelijät - FC Badger 0:1