Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myyr-York Rangers Maalarit
brrrrrrring Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
24% Spel op eigen helft 76%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 27.6
good Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Vehkaperä rent richting de bal. Vehkaperä geeft de bal voor. Varonen met een sublieme pass. Klungelig pakt Sistola de bal. Sistola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Joutsenlahti is nu in balbezit. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Varonen is nu in balbezit. Joutsenlahti is nu in balbezit. Joutsenlahti haalt uit met een fantastische trap. Pirhonen bokst de bal weg. Varonen rent richting de bal. Varonen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sistola is nu in balbezit. Sistola draait met de bal, schiet en ... Pirhonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Maalarit 1:0

11e minuut.
Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Raivio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sistola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Joutsenlahti neemt de penalty, wat een uithaal! Pirhonen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Maalarit 2:0

21e minuut.
Sistola onderschept slim de pass. Joutsenlahti is nu in balbezit. Varonen rent richting de bal. Varonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Maalarit 3:0

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pirhonen met een harde bal richting middenveld. Vehkaperä geeft een hoge lob. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sistola is nu in balbezit. Varonen is nu in balbezit. Sistola rent richting de bal. Sistola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Maalarit 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 26%, Maalarit 74%.
Myyr-York Rangers - Maalarit 4:0

47e minuut.
Harakainen is nu in balbezit. Akkanen onderschept slim de pass. Akkanen passt de bal zonder na te denken. Joutsenlahti rent richting de bal. Joutsenlahti draait met de bal, schiet en ... Pirhonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Maalarit 5:0

52e minuut.
Raivio verovert de bal door een tackle van achteren. Viskari onderschept slim de pass. Viskari probeert naar een medespeler te passen. Joutsenlahti rent richting de bal. Joutsenlahti schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Maalarit 6:0

67e minuut.
Musto is nu in balbezit. Joutsenlahti onderschept slim de pass. Joutsenlahti probeert naar een medespeler te passen. Sistola is nu in balbezit. Sistola schiet op doel. Pirhonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Joutsenlahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Joutsenlahti schiet op doel. Jormanainen probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Varonen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pirhonen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sistola rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Maalarit 7:0

74e minuut.
Akkanen rent richting de bal. Akkanen geeft de bal voor. Kujamäki is nu in balbezit. Joutsenlahti onderschept slim de pass. Joutsenlahti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Clain komt het veld opgelopen. Sánchez Benito komt het veld opgelopen. Masnou komt het veld opgelopen. Belas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Masnou bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sánchez Benito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Benito geeft een hoge lob. Masnou maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Maalarit 8:0

83e minuut.
Clain geeft de bal voor. Sánchez Benito kopt de bal weg. Klungelig pakt Masnou de bal. Masnou haalt uit met een fantastische trap. Pirhonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sánchez Benito rent richting de bal. Sánchez Benito passt de bal met de wreef. Sistola heeft problemen om de bal te vangen. Sistola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Raivio is nu in balbezit. Belas verovert de bal door een tackle van achteren. Belas geeft een lange en hoge pass. Masnou bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnou schiet op doel. Pirhonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 21%, Maalarit 79%.
Myyr-York Rangers - Maalarit 8:0