Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
London_boys Valkeakosken Jäähdyttelijät
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lindholm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rautasalo komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Lehtoniemi onderschept slim de pass. Lehtoniemi probeert naar een medespeler te passen. Pihlajaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Viitakari neemt de hoekschop. Reunamaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Lauronen geeft de bal voor. Lajunen kopt de bal weg. Daar is Summanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihlajaniemi is nu in balbezit. Pihlajaniemi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Napari bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusvuori is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Napari. Napari krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London_boys 42%, Valkeakosken Jäähdyttelijät 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
London_boys - Valkeakosken Jäähdyttelijät 0:0

48e minuut.
Järvelä geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Summanen de bal onder controle te krijgen. Pihlajaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlajaniemi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
London_boys - Valkeakosken Jäähdyttelijät 1:0

52e minuut.
Lehtoniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtoniemi passt de bal zonder na te denken. Summanen is nu in balbezit. Pihlajaniemi onderschept slim de pass. Pihlajaniemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
London_boys - Valkeakosken Jäähdyttelijät 2:0

55e minuut.
Lauronen passt de bal in één keer door. Inworp. Haaraniemi met de inworp. Rousku bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rautasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusvuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtoniemi maakt een afschuwelijke overtreding. Lehtoniemi krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Rautasalo onderschept slim de pass. Lehtoniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtoniemi passt de bal in één keer door. Pihlajaniemi rent richting de bal. Pihlajaniemi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London_boys 44%, Valkeakosken Jäähdyttelijät 56%.
London_boys - Valkeakosken Jäähdyttelijät 2:0