Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Total Serve NK Idrje
Normal Tactiek 352
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 26.4
adequate Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Hočevar geeft een hoge lob. Daar is Mojster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adler met een sublieme pass. Hočevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hočevar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - NK Idrje 0:1

21e minuut.
Kostanjevec bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys rent richting de bal. Zgaga rent richting de bal. Zgaga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kmetec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgaga is nu in balbezit. Zgaga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik met een sublieme pass. Kmetec heeft problemen om de bal te vangen. Zgaga is nu in balbezit. Zgaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Molitorys rent richting de bal. Mariborec begaat een overtreding. Molitorys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Knez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Klungelig pakt Adler de bal. Adler passt de bal met de wreef. Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys schiet op doel. Kostanjevec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Paver onderschept slim de pass. Molitorys rent richting de bal. Molitorys passt de bal in één keer door. Zgaga is nu in balbezit. Zgaga haalt uit met een fantastische trap. Kostanjevec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Total Serve - NK Idrje 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Serve 46%, NK Idrje 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Total Serve - NK Idrje 1:1

46e minuut.
Kastelic passt de bal met de wreef. Kmetec heeft problemen om de bal te vangen. Kostanjevec rent richting de bal. Molitorys verovert de bal door een tackle van achteren. Molitorys draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kostanjevec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zgaga is nu in balbezit. Zgaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - NK Idrje 2:1

58e minuut.
Molitorys probeert naar een medespeler te passen. Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga passt de bal met de wreef. Kamnik rent richting de bal. Kamnik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kmetec controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Mariborec passt de bal in één keer door. Leduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar is nu in balbezit. Leduc onderschept slim de pass. Leduc geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hočevar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Murn komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zgaga schiet op doel. Daar is Kmetec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molitorys rent richting de bal. Molitorys haalt uit met een fantastische trap. Kostanjevec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - NK Idrje 3:1

80e minuut.
Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Murn is nu in balbezit. Murn speelt de bal door. Zavrl rent richting de bal. Zavrl haalt uit met een fantastische trap. Jereb bokst de bal weg.

88e minuut.
Kastelic rent richting de bal. Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik probeert naar een medespeler te passen. Molitorys rent richting de bal. Molitorys schiet op doel. Kostanjevec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Serve 36%, NK Idrje 64%.
Total Serve - NK Idrje 3:1