Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:08
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: FC ORANGE Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24091
FC ORANGE Ex Machina
Orange X Tactiek MOLON LABE
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
68.6 gemiddelde waardering 54.8
formidable Schieten very good
formidable Passen solid
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Laboriz speelt de bal door. Tomp is nu in balbezit. Tomp met een sublieme pass. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Konno kopt de bal weg. Gabdullin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macaloso met een sublieme pass. Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tomp rent richting de bal. Tomp met een sublieme pass. Tzouvanakis is nu in balbezit. Tzouvanakis geeft een hoge lob. Steiger springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Juglar rent richting de bal. Tzouvanakis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzouvanakis heeft problemen om de bal te vangen. Tzouvanakis geeft een hoge lob. İstanbullu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tzouvanakis met een snelle inworp. Rajh geeft de bal voor. Trevisan heeft problemen om de bal te vangen. İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dingding kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Juglar de bal onder controle te krijgen. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger verovert de bal door een tackle van achteren. Steiger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Rajh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tzouvanakis de bal. Tzouvanakis met een sublieme pass. Steiger is nu in balbezit. Steiger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ORANGE - Ex Machina 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ORANGE 36%, Ex Machina 64%.
FC ORANGE - Ex Machina 1:0

50e minuut.
Rajh met een sublieme pass. Tzouvanakis is nu in balbezit. Tzouvanakis speelt de bal door. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Juglar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzouvanakis is nu in balbezit. Tzouvanakis geeft een hoge lob. Steiger is nu in balbezit. Steiger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Tzouvanakis de bal. Tzouvanakis geeft een hoge lob. Dingding kan de bal niet met de borst controleren. İstanbullu onderschept slim de pass. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap. Freyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ORANGE - Ex Machina 2:0

58e minuut.
Rajh met een sublieme pass. Steiger rent richting de bal. Steiger passt de bal met de wreef. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu schiet op doel. Freyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tzouvanakis rent richting de bal. Tzouvanakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tomp is nu in balbezit. Tomp passt de bal zonder na te denken. Konno speelt de bal door. Laboriz geeft de bal voor. Steiger krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Laboriz met een sublieme pass. Tzouvanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzouvanakis passt de bal zonder na te denken. Steiger is nu in balbezit. Steiger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Szűgyi rent richting de bal. Laboriz verovert de bal door een tackle van achteren. Laboriz passt de bal in één keer door. Steiger is nu in balbezit. Steiger schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tzouvanakis kopt de bal weg. Rajh is nu in balbezit. Rajh speelt de bal door. Steiger rent richting de bal. Steiger schiet op doel. Freyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Rajh passt de bal met de wreef. Tzouvanakis speelt de bal door. Steiger rent richting de bal. Steiger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ORANGE - Ex Machina 3:0

71e minuut.
Konno kopt de bal weg. Trevisan is nu in balbezit. Tomp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomp krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Juglar kopt de bal weg. Spitz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ORANGE - Ex Machina 4:0

89e minuut.
Trevisan onderschept slim de pass. Tomp verovert de bal door een tackle van achteren. İstanbullu is nu in balbezit. Tomp rent richting de bal. Tomp geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lufa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lauaki komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Rajh passt de bal in één keer door. Tomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomp geeft een hoge lob. Steiger is nu in balbezit. Steiger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ORANGE 25%, Ex Machina 75%.
FC ORANGE - Ex Machina 4:0