Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:08
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Suhi Biki Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3051
Suhi Biki Hlapci
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Lečnik is nu in balbezit. Lečnik passt de bal in één keer door. Sitnik rent richting de bal. Sitnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - Hlapci 1:0

19e minuut.
Kosak onderschept slim de pass. Kosak met een sublieme pass. Lajnšček speelt de bal door. Breznik is nu in balbezit. Breznik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kvac geeft een hoge lob. Sitnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glavnik krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Breznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac verovert de bal door een tackle van achteren. Breznik is nu in balbezit. Breznik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Boček kopt de bal weg. Klungelig pakt Breznik de bal. Pek begaat een overtreding. Pek krijgt een gele kaart. Breznik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lajnšček zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ribarevič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosak rent richting de bal. Kosak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suhi Biki - Hlapci 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suhi Biki 61%, Hlapci 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suhi Biki - Hlapci 1:1

47e minuut.
Adler rent richting de bal. Kosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosak passt de bal zonder na te denken. Breznik rent richting de bal. Breznik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Lečnik heeft problemen om de bal te vangen. Glavnik rent richting de bal. Lečnik begaat een overtreding. Lečnik krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Lajnšček speelt de bal door. Sitnik is nu in balbezit. Boček begaat een overtreding. Boček krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Daar is Lajnšček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečnik speelt de bal door. Sitnik rent richting de bal. Sitnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - Hlapci 2:1

62e minuut.
Majcen passt de bal zonder na te denken. Lutar is nu in balbezit. Lutar passt de bal in één keer door. Breznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ribarevič geeft de bal voor. Inworp. Lutar met de inworp. Breznik is nu in balbezit. Breznik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Jug met een snelle inworp. Pek rent richting de bal. Pek passt de bal in één keer door. Breznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suhi Biki - Hlapci 2:2

78e minuut.
Breznik geeft een hoge lob. Lutar is nu in balbezit. Adler maakt een afschuwelijke overtreding. Adler krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Knap geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Boček de bal onder controle te krijgen. Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - Hlapci 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suhi Biki 60%, Hlapci 40%.
Suhi Biki - Hlapci 3:2