Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Požrešni Repincli Nesramni Bedaki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kostanjevec passt de bal met de wreef. Hudobir rent richting de bal. Kostanjevec onderschept slim de pass. Ramšak rent richting de bal. Ramšak draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Bezjak is nu in balbezit. Bezjak geeft de bal voor. Kostanjevec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostanjevec haalt uit met een fantastische trap. Kontrec probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Jelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitrih is nu in balbezit. Bezjak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bezjak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Maze verovert de bal door een tackle van achteren. Maze geeft een hoge lob. Jelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Požrešni Repincli - Nesramni Bedaki 1:0

31e minuut.
Maze is nu in balbezit. Maze speelt de bal door. Jelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelen draait met de bal, schiet en ... Klančnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pek is nu in balbezit. Maze onderschept slim de pass. Pek begaat een overtreding. Maze wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maze kan niet meer verder spelen. Jager komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Zgaga geeft de bal voor. Pek kopt de bal weg. Klungelig pakt Podgrajšek de bal. Kostanjevec is nu in balbezit. Kostanjevec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Požrešni Repincli 58%, Nesramni Bedaki 42%.
Požrešni Repincli - Nesramni Bedaki 1:0

57e minuut.
Zgaga met een snelle inworp. Hudobir rent richting de bal. Hudobir geeft een lange en hoge pass. Jelen rent richting de bal. Jelen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Majcen verovert de bal door een tackle van achteren. Majcen geeft een lange en hoge pass. Jelen rent richting de bal. Jelen haalt uit met een fantastische trap. Klančnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Požrešni Repincli - Nesramni Bedaki 2:0

67e minuut.
Ramšak speelt de bal door. Kostanjevec rent richting de bal. Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jager met een sublieme pass. Jelen is nu in balbezit. Jelen haalt uit met een fantastische trap. Vodopivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodopivec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Zgaga geeft de bal voor. Žlehtič heeft problemen om de bal te vangen. Green speelt de bal door. Jelen is nu in balbezit. Klungelig pakt Knavs de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Požrešni Repincli 46%, Nesramni Bedaki 54%.
Požrešni Repincli - Nesramni Bedaki 2:0