Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wygrana FC Cicignon IF
Ny-Lon Tactiek Jzperino
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
62.6 gemiddelde waardering 65.4
solid Schieten excellent
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prost met de inworp. Valera heeft problemen om de bal te vangen. Valera geeft een hoge lob. Casas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bartley probeert naar een medespeler te passen. Valera is nu in balbezit. Valera passt de bal met de wreef. Magallanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magallanes haalt uit met een fantastische trap. Carissimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Heinemark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stawczyk krijgt een gele kaart. Casas raakt geblesseerd tijdens het duel. Casas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Carissimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bartley rent richting de bal. Bartley geeft de bal voor. Millarehue probeert de bal met de borst te controleren. Magallanes rent richting de bal. Magallanes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wygrana FC - Cicignon IF 0:1

41e minuut.
Valera is nu in balbezit. Valera speelt de bal door. Millarehue bereikt de bal nog maar net als eerste. Magallanes onderschept slim de pass. Magallanes schiet op doel. Carissimo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wygrana FC 62%, Cicignon IF 38%.
Wygrana FC - Cicignon IF 0:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prost met een snelle inworp. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera geeft de bal voor. Magallanes krijgt zijn hoofd ertegen. Carissimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Damadyan rent richting de bal. Bartley rent richting de bal. Bartley passt de bal zonder na te denken. Valera rent richting de bal. Valera geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Bartley met een sublieme pass. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellanova maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bellanova naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Damadyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rybacki is nu in balbezit. Rybacki geeft de bal voor. Casas rent richting de bal. Casas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bartley probeert naar een medespeler te passen. Valera rent richting de bal. Forrez begaat een overtreding. Forrez krijgt een gele kaart.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casas Cuevas komt het veld opgelopen. Kaçaner komt het veld opgelopen. Prieto komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mačkić is nu in balbezit. Mačkić met een sublieme pass. Tanta is nu in balbezit. Tanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wygrana FC - Cicignon IF 1:1

78e minuut.
Desmet passt de bal in één keer door. Forrez is nu in balbezit. Valera is nu in balbezit. Valera geeft een hoge lob. Kaçaner springt en kopt de bal. Carissimo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wygrana FC 71%, Cicignon IF 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wygrana FC - Cicignon IF 1:1