Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:05
  • Competitiewedstrijd: Eliteserien
  • Stadion: orle Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 39532
orle Lyn Hassingen
1234 Tactiek S63E01WCF
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
68.4 gemiddelde waardering 65.5
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Bergh heeft problemen om de bal te vangen. Bergh speelt de bal door. Sonhador speelt de bal door. Deutsch rent richting de bal. Deutsch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Montiel geeft de bal voor. Modracki is nu in balbezit. Svítil met een sublieme pass. Klungelig pakt Modracki de bal. Modracki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Deutsch is nu in balbezit. Mikulandra verovert de bal door een tackle van achteren. Mikulandra geeft de bal voor. Modracki rent richting de bal. Modracki draait met de bal, schiet en ... Hoffman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Mikulandra geeft de bal voor. Inworp. Bergh met de inworp. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Bergh passt de bal in één keer door. Sonhador bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonhador passt de bal in één keer door. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Maffioli rent richting de bal. Maffioli met een sublieme pass. Tufteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufteland geeft de bal voor. László maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoffman bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Sonhador rent richting de bal. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonhador verovert de bal door een tackle van achteren. Sonhador geeft de bal voor. Di Biasio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
László bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simonyi. László is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Theodorescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montiel kopt de bal weg. Klungelig pakt László de bal. László haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tufteland passt de bal met de wreef. Stanowski verovert de bal door een tackle van achteren. László is nu in balbezit. László schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Maffioli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertelsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergh geeft een hoge lob. Di Biasio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stanowski geeft een lange en hoge pass. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iscru. Iscru krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Stanowski onderschept slim de pass. Stanowski geeft de bal voor. Deutsch kopt de bal weg. Di Biasio is nu in balbezit. Di Biasio haalt uit met een fantastische trap. Whitley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch is nu in balbezit. Mikulandra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mikulandra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orle 64%, Lyn Hassingen 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
orle - Lyn Hassingen 0:0

56e minuut.
Bergh is nu in balbezit. Bergh probeert naar een medespeler te passen. Sonhador is nu in balbezit. Sonhador geeft een hoge lob. Deutsch krijgt zijn hoofd ertegen. Whitley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Lyn Hassingen 0:1

64e minuut.
Theodorescu rent richting de bal. Simonyi geeft de bal voor. Di Biasio is nu in balbezit. Di Biasio draait met de bal, schiet en ... Whitley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Lyn Hassingen 0:2

65e minuut.
Balam komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bertelsen geeft een hoge lob. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio haalt uit met een fantastische trap. Whitley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Lyn Hassingen 0:3

67e minuut.
Bergh onderschept slim de pass. Bergh geeft een hoge lob. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Lyn Hassingen 0:4

68e minuut.
Mikulandra speelt de bal door. Iscru rent richting de bal. Iscru passt de bal in één keer door. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Bertelsen de bal. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel passt de bal zonder na te denken. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Modracki stond buitenspel. Balam neemt vlug de vrije trap. Tysse is nu in balbezit. Di Biasio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Biasio draait met de bal, schiet en ... Whitley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Deutsch kopt de bal weg. Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertelsen probeert naar een medespeler te passen. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Theodorescu is nu in balbezit. Bergh begaat een overtreding. Theodorescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Theodorescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tufteland kopt de bal weg. Klungelig pakt Modracki de bal. Modracki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Eriksrud geeft de bal voor. Deutsch kopt de bal weg. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio haalt uit met een fantastische trap. Whitley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Lyn Hassingen 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orle 58%, Lyn Hassingen 42%.
orle - Lyn Hassingen 0:5