Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grumpy Dinasours Lyn
Smart Tactiek Offside!
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 11
63 gemiddelde waardering 63.5
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen formidable


13e minuut.
Tønnesen geeft de bal voor. Tadesa kopt de bal weg. Darslikov rent richting de bal. Darslikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Lyn 0:1

27e minuut.
Mørkved geeft de bal voor. Branquelo met een sublieme pass. Darslikov rent richting de bal. Darslikov draait met de bal, schiet en ... Mountrakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Tønnesen heeft problemen om de bal te vangen. Tønnesen geeft een hoge lob. Louža heeft problemen om de bal te vangen. Darslikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darslikov haalt uit met een fantastische trap. Mountrakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Byron geeft een lange en hoge pass. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Darslikov is nu in balbezit. Darslikov haalt uit met een fantastische trap. Mountrakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Lyn 0:2

34e minuut.
Cinovas probeert naar een medespeler te passen. Louža speelt de bal door. Nistad probeert de bal met de borst te controleren. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mørkved is nu in balbezit. Mørkved geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szakos de bal. Ehm rent richting de bal. Ehm schiet op doel. Vergara bokst de bal weg. Paal!

41e minuut.
Tønnesen geeft de bal voor. Bălăcescu kopt de bal weg. Louža heeft problemen om de bal te vangen. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa draait met de bal, schiet en ... Mountrakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Drumev geeft een lange en hoge pass. Daar is Ehm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svendsen begaat een overtreding. Svendsen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grumpy Dinasours 49%, Lyn 51%.
Grumpy Dinasours - Lyn 0:2

52e minuut.
Mørkved bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørkved geeft de bal voor. Ehm kopt de bal weg. Drumev rent richting de bal. Drumev draait met de bal, schiet en ... Vergara bokst de bal weg.

54e minuut.
Nistad passt de bal zonder na te denken. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev geeft een lange en hoge pass. Ehm rent richting de bal. Ehm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Drumev is nu in balbezit. Drumev geeft een lange en hoge pass. Branquelo rent richting de bal. Cinovas verovert de bal door een tackle van achteren. Cinovas schiet op doel. Vergara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Lyn 1:2

77e minuut.
Klungelig pakt Vogado de bal. Mørkved geeft de bal voor. Ehm rent richting de bal. Ehm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grumpy Dinasours - Lyn 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grumpy Dinasours 42%, Lyn 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grumpy Dinasours - Lyn 2:2