Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Godset FFK Allstars
352DEFNY Tactiek Håkon1
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
70.5 gemiddelde waardering 62.3
uitmuntend Schieten formidabel
uitmuntend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


12e minuut.
Frątczak is nu in balbezit. Frątczak passt de bal in één keer door. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz schiet op doel. Slinning maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - FFK Allstars 0:1

14e minuut.
Frątczak is nu in balbezit. Frątczak passt de bal in één keer door. Woronicz rent richting de bal. Woronicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - FFK Allstars 0:2

20e minuut.
Dragoş speelt de bal door. Díaz Fernández met een sublieme pass. Woronicz rent richting de bal. Woronicz draait met de bal, schiet en ... Slinning maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - FFK Allstars 0:3

37e minuut.
Ulvin geeft een hoge lob. Stavem kopt de bal weg. Haaland is nu in balbezit. Haaland draait met de bal, schiet en ... Kiipus probeert de bal aan de voet te houden. Solem bokst de bal weg. Stavem rent richting de bal. Stavem draait met de bal, schiet en ... Solem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - FFK Allstars 1:3

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulvin met een snelle inworp. Haaland met een sublieme pass. Holte is nu in balbezit. Holte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sørgård rent richting de bal. Woronicz onderschept slim de pass. Vassdal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woronicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Frątczak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Woronicz springt en kopt de bal. Vassdal controleert de bal met de borst. Slinning probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - FFK Allstars 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Godset 58%, FFK Allstars 42%.
Godset - FFK Allstars 1:4

51e minuut.
Dragoş is nu in balbezit. Dragoş passt de bal zonder na te denken. Frątczak rent richting de bal. Frątczak draait met de bal, schiet en ... Slinning maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - FFK Allstars 1:5

57e minuut.
Sørgård met een sublieme pass. Holte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiipus. Holte raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Utheim neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pálfy onderschept slim de pass. Pálfy geeft een hoge lob. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak haalt uit met een fantastische trap. Slinning maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - FFK Allstars 1:6

62e minuut.
Walseth komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Daar is Díaz Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Fernández met een sublieme pass. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz draait met de bal, schiet en ... Slinning probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - FFK Allstars 1:7

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvalvåg komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Utheim met een snelle inworp. Thorbjørnsen is nu in balbezit. Thorbjørnsen geeft een hoge lob. Kvalvåg springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - FFK Allstars 2:7

81e minuut.
Krogsæter geeft de bal voor. Frątczak rent richting de bal. Vassdal rent richting de bal. Frątczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frątczak draait met de bal, schiet en ... Slinning bokst de bal weg.

85e minuut.
Sørgård rent richting de bal. Ulvin rent richting de bal. Ulvin geeft een lange en hoge pass. Holte krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Thorbjørnsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Venet onderschept slim de pass. Venet geeft een lange en hoge pass. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak schiet op doel. Slinning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Godset 45%, FFK Allstars 55%.
Godset - FFK Allstars 2:7