Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:09
  • Competitiewedstrijd: Eliteserien
  • Stadion: Guttane Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38368
Guttane Uniteds
Attack Tactiek 532
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 68.5
excellent Schieten outstanding
very good Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Casalecchi geeft een lange en hoge pass. Ruud met een sublieme pass. Dybvik met een sublieme pass. Fossum geeft een lange en hoge pass. Furuseth krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Beştaş passt de bal in één keer door. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto passt de bal zonder na te denken. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap. Astrup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Alatlı met een sublieme pass. Pedroni is nu in balbezit. Pedroni met een sublieme pass. Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto schiet op doel. Astrup bokst de bal weg.

25e minuut.
Casalecchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mielcarz is nu in balbezit. Mielcarz geeft de bal voor. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş haalt uit met een fantastische trap. Astrup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Casalecchi kopt de bal weg. Neguţescu probeert de bal met de borst te controleren. Neguţescu speelt de bal door. Cappelletto rent richting de bal. Cappelletto schiet op doel. Astrup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Møller geeft een hoge lob. Daar is Pedroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedroni geeft een hoge lob. Cappelletto springt en kopt de bal. Astrup maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Uniteds 0:1

34e minuut.
Casalecchi geeft een lange en hoge pass. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto met een sublieme pass. Beştaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Brattli onderschept slim de pass. Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu passt de bal zonder na te denken. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Zafertepe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pedroni de bal. Pedroni speelt de bal door. Beştaş rent richting de bal. Beştaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 59%, Uniteds 41%.
Guttane - Uniteds 0:1

47e minuut.
Neguţescu passt de bal in één keer door. Mielcarz rent richting de bal. Mielcarz met een sublieme pass. Beştaş heeft problemen om de bal te vangen. Beştaş haalt uit met een fantastische trap. Astrup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mielcarz neemt de hoekschop. Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto haalt uit met een fantastische trap. Astrup werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Uniteds 0:2

49e minuut.
López Martín met een sublieme pass. Pedroni rent richting de bal. Pedroni passt de bal met de wreef. Cappelletto rent richting de bal. Cappelletto schiet op doel. Astrup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mielcarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fossum kopt de bal weg. López Martín geeft een lange en hoge pass. Beştaş krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kadastu verovert de bal door een tackle van achteren. Kadastu geeft een hoge lob. Dybvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybvik geeft een lange en hoge pass. Furuseth maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pedroni passt de bal met de wreef. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş passt de bal zonder na te denken. Cappelletto rent richting de bal. Cappelletto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Uniteds 0:3

64e minuut.
Cappelletto verovert de bal door een tackle van achteren. Cappelletto passt de bal zonder na te denken. Daar is Mielcarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielcarz geeft een hoge lob. Beştaş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Uniteds 0:4

65e minuut.
Brattli geeft een lange en hoge pass. Kadastu is nu in balbezit. Furuseth onderschept slim de pass. Berg rent richting de bal. Berg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Vandenhoeck met een sublieme pass. Hoftun kopt de bal weg. Berg rent richting de bal. Berg schiet op doel. Vandenhoeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Uniteds 1:4

70e minuut.
Neguţescu speelt de bal door. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto passt de bal in één keer door. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hoftun speelt de bal door. Berg is nu in balbezit. Berg probeert naar een medespeler te passen. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Hoftun speelt de bal door. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud met een sublieme pass. Furuseth rent richting de bal. Furuseth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Drange met een snelle inworp. Hoftun geeft de bal voor. Cyrzan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Uniteds 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 56%, Uniteds 44%.
Guttane - Uniteds 2:4