Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shity all stars Liscie
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Vajna trapt de bal weg. Hoset kopt de bal weg. Maurstad rent richting de bal. Bergli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Melheim geeft een lange en hoge pass. Rynning heeft problemen om de bal te vangen. Bjørneboe rent richting de bal. Bjørneboe geeft een lange en hoge pass. Dokken kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shity all stars 39%, Liscie 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shity all stars - Liscie 0:0

61e minuut.
Rekdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoset bereikt de bal nog maar net als eerste. Aga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoset onderschept slim de pass. Hoset geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Dyrhaug is nu in balbezit. Vestad onderschept slim de pass. Vestad passt de bal zonder na te denken. Svardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Svardal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shity all stars 55%, Liscie 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shity all stars - Liscie 0:0