Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
litj puttan Huntsome FC
super Tactiek 541
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.8 gemiddelde waardering 47.3
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
zwak Verdedigen solide


4e minuut.
Kosnowski probeert naar een medespeler te passen. Mikšík rent richting de bal. Mikšík met een sublieme pass. Marciaga rent richting de bal. Marciaga draait met de bal, schiet en ... Vannuten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fredheim speelt de bal door. Solheim kan de bal niet met de borst controleren. Mikšík geeft een hoge lob. Ingratta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mikšík geeft een hoge lob. Szlagor bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlagor passt de bal in één keer door. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Szlagor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Solheim de bal. Ingratta begaat een overtreding. Ingratta krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Iordãnescu passt de bal zonder na te denken. Levipani rent richting de bal. Klungelig pakt Levipani de bal. Levipani schiet op doel. Cerzoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Boruta is nu in balbezit. Boruta geeft de bal voor. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marciaga de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cigognini geeft een hoge lob. Ingratta is nu in balbezit. Iordãnescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iordãnescu krijgt een gele kaart. Ingratta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moţoc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ingratta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Huntsome FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: litj puttan 59%, Huntsome FC 41%.
litj puttan - Huntsome FC 0:1

47e minuut.
Mikšík rent richting de bal. Mikšík geeft een hoge lob. Iordãnescu is nu in balbezit. Szlagor onderschept slim de pass. Szlagor speelt de bal door. Vannuten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ingratta rent richting de bal. Ingratta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga speelt de bal door. Mikšík rent richting de bal. Mikšík geeft de bal voor. Ingratta maakt een snoekduik en kopt de bal. Vannuten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Moţoc met een sublieme pass. Marciaga rent richting de bal. Marciaga speelt de bal door. Ingratta rent richting de bal. Ingratta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Huntsome FC 0:2

62e minuut.
Mrvaljević komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Galindo onderschept slim de pass. Galindo geeft de bal voor. Inworp. Mikšík met de inworp. Marciaga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Szlagor geeft een hoge lob. Marciaga geeft een lange en hoge pass. Biesicki heeft problemen om de bal te vangen. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta schiet op doel. Vannuten bokst de bal weg. Vannuten probeert naar een medespeler te passen. Szlagor kopt de bal weg. Tarlósi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mrvaljević is nu in balbezit. Mrvaljević geeft een lange en hoge pass. Vannuten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ingratta springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cigognini met een sublieme pass. Moţoc is nu in balbezit. Moţoc geeft een lange en hoge pass. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta schiet op doel. Vannuten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Marciaga passt de bal zonder na te denken. Ingratta is nu in balbezit. Galindo is nu in balbezit. Ingratta onderschept slim de pass. Ingratta draait met de bal, schiet en ... Vannuten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Terlecki geeft de bal voor. Levipani rent richting de bal. Cigognini rent richting de bal. Levipani verovert de bal door een tackle van achteren. Levipani draait met de bal, schiet en ... Cerzoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: litj puttan 65%, Huntsome FC 35%.
litj puttan - Huntsome FC 0:2