Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beste Øst litj puttan
352 Tactiek super
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 38.6
average Schieten adequate
average Passen good
average Verdedigen average


3e minuut.
Steinsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim verovert de bal door een tackle van achteren. Solheim probeert naar een medespeler te passen. Levipani rent richting de bal. Levipani draait met de bal, schiet en ... Østenstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Aukland verovert de bal door een tackle van achteren. Aukland geeft een lange en hoge pass. Solheim kopt de bal weg. Daar is Bjerkås, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjerkås haalt uit met een fantastische trap. Østenstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Askeland onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alsaker zal de hoekschop nemen. Levipani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hetland bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu onderschept slim de pass. Iordãnescu met een sublieme pass. Ulvin is nu in balbezit. Ulvin haalt uit met een fantastische trap. Østenstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bjerkås bereikt de bal nog maar net als eerste. Levipani is nu in balbezit. Levipani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bjerkås de bal. Bjerkås haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ringnes is nu in balbezit. Giza onderschept slim de pass. Giza geeft een hoge lob. Bjerkås rent richting de bal. Bjerkås haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Steinsland rent richting de bal. Ringnes is nu in balbezit. Steinsland is nu in balbezit. Steinsland geeft een lange en hoge pass. Hinna krijgt zijn hoofd ertegen. Vannuten bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 69%, litj puttan 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beste Øst - litj puttan 0:0

46e minuut.
Ulvin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bjerkås de bal. Ringnes rent richting de bal. Bjerkås onderschept slim de pass. Bjerkås geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo geeft de bal voor. Askeland is nu in balbezit. Levipani rent richting de bal. Levipani haalt uit met een fantastische trap. Østenstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bjerkås bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerkås draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Giza passt de bal met de wreef. Hetland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetland passt de bal met de wreef. Hinna is nu in balbezit. Hinna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Doeltrap. Taranger komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Solheim verovert de bal door een tackle van achteren. Solheim probeert naar een medespeler te passen. Iordãnescu met een sublieme pass. Daar is Bjerkås, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjerkås haalt uit met een fantastische trap. Østenstad bokst de bal weg.

79e minuut.
Iordãnescu passt de bal zonder na te denken. Askeland rent richting de bal. Levipani verovert de bal door een tackle van achteren. Levipani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Alsaker geeft een lange en hoge pass. Bjerkås probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulvin speelt de bal door. Levipani rent richting de bal. Levipani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Tarlósi met een sublieme pass. Aukland is nu in balbezit. Levipani onderschept slim de pass. Levipani draait met de bal, schiet en ... Østenstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - litj puttan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 61%, litj puttan 39%.
Beste Øst - litj puttan 0:1