Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huntsome FC HamKam 95 FC
541 Tactiek Ham V23
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 30
goed Schieten zwak
goed Passen matig
solide Verdedigen matig


11e minuut.
Ingratta passt de bal in één keer door. Furino is nu in balbezit. Furino geeft een lange en hoge pass. Ingratta rent richting de bal. Ingratta schiet op doel. Mena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Korsvold de bal. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta schiet op doel. Mena maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jørstad is nu in balbezit. Moţoc onderschept slim de pass. Moţoc geeft een lange en hoge pass. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - HamKam 95 FC 1:0

37e minuut.
Boruta is nu in balbezit. Boruta geeft een lange en hoge pass. Jørstad heeft problemen om de bal te vangen. Ingratta rent richting de bal. Ingratta haalt uit met een fantastische trap. Mena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Jørstad geeft een lange en hoge pass. Daar is Moţoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marciaga is nu in balbezit. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - HamKam 95 FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huntsome FC 57%, HamKam 95 FC 43%.
Huntsome FC - HamKam 95 FC 2:0

46e minuut.
Kostouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga verovert de bal door een tackle van achteren. Marciaga geeft de bal voor. Ingratta krijgt zijn hoofd ertegen. Mena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Szlagor is nu in balbezit. Szlagor passt de bal zonder na te denken. Marciaga heeft problemen om de bal te vangen. Marciaga schiet op doel. Mena werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mrvaljević komt het veld opgelopen. Borlaug komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Solhaug komt het veld opgelopen. Frączek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mrvaljević met een sublieme pass. Marciaga is nu in balbezit. Marciaga geeft de bal voor. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Marciaga rent richting de bal. Marciaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - HamKam 95 FC 3:0

87e minuut.
Szlagor heeft problemen om de bal te vangen. Lienad bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlagor maakt een afschuwelijke overtreding. Szlagor krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Mikšík rent richting de bal. Mikšík geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ingratta de bal. Marciaga rent richting de bal. Marciaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - HamKam 95 FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huntsome FC 51%, HamKam 95 FC 49%.
Huntsome FC - HamKam 95 FC 4:0