Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rød union FK Balleklem
røddef Tactiek 532
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 55.1
solid Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Trzeciakiewicz is nu in balbezit. Trinks onderschept slim de pass. Trinks passt de bal in één keer door. Janczylik is nu in balbezit. Janczylik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - FK Balleklem 0:1

8e minuut.
Cascalho heeft problemen om de bal te vangen. Eggimann rent richting de bal. Cascalho maakt een afschuwelijke overtreding. Cascalho krijgt een gele kaart. Eggimann raakt geblesseerd tijdens het duel. Ceranka wilt de vrije trap nemen. Hauwaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Daar is Eggimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cascalho onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kantić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Massó springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rød union - FK Balleklem 1:1

10e minuut.
Kopacki passt de bal met de wreef. Jäkl rent richting de bal. Jäkl speelt de bal door. Trinks rent richting de bal. Trinks schiet op doel. Brakus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kopacki is nu in balbezit. Kopacki geeft de bal voor. Klungelig pakt Boissier de bal. Trinks bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jäkl verovert de bal door een tackle van achteren. Jäkl geeft de bal voor. Trinks is nu in balbezit. Trinks schiet op doel. Brakus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - FK Balleklem 1:2

32e minuut.
Klungelig pakt Boissier de bal. Trzeciakiewicz rent richting de bal. Trinks verovert de bal door een tackle van achteren. Trinks haalt uit met een fantastische trap. Brakus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - FK Balleklem 1:3

40e minuut.
El Hassani is nu in balbezit. Ośródka onderschept slim de pass. Ośródka passt de bal zonder na te denken. Trinks is nu in balbezit. Trinks haalt uit met een fantastische trap. Brakus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rød union 56%, FK Balleklem 44%.
Rød union - FK Balleklem 1:3

63e minuut.
Trzeciakiewicz geeft een hoge lob. Cascalho kopt de bal weg. Klungelig pakt Trzeciakiewicz de bal. Trinks rent richting de bal. Trinks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rød union 52%, FK Balleklem 48%.
Rød union - FK Balleklem 1:3