Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:09
  • Competitiewedstrijd: 1. divisjon.02
  • Stadion: Duedalen
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5644
Bakklandet Ballklubb Egge Storm
Høyt spill i fin Tactiek 433 Home
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 22.8
good Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Klepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyngeland verovert de bal door een tackle van achteren. Dyngeland met een sublieme pass. Tveita is nu in balbezit. Tveita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Moldskred rent richting de bal. Inworp. Dyngeland met de inworp. Tveita heeft problemen om de bal te vangen. Tveita geeft de bal voor. Røstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sortland verovert de bal door een tackle van achteren. Dyngeland speelt de bal door. Vindenes speelt de bal door. Tveita is nu in balbezit. Tveita geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Soltvedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes verovert de bal door een tackle van achteren. Vindenes met een sublieme pass. Tveita bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Eikeland rent richting de bal. Dyngeland verovert de bal door een tackle van achteren. Dyngeland speelt de bal door. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Eikeland probeert de bal aan de voet te houden. Dyngeland probeert naar een medespeler te passen. Røstad is nu in balbezit. Røstad schiet op doel. Na een snelle pass probeert Toft de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vindenes met een sublieme pass. Røstad rent richting de bal. Røstad passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tveita de bal. Tveita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakklandet Ballklubb 19%, Egge Storm 81%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bakklandet Ballklubb - Egge Storm 0:0

52e minuut.
Røstad met een sublieme pass. Tveita is nu in balbezit. Toft legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toft krijgt een gele kaart. Tveita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Røstad legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Egge Storm 1:0

52e minuut.
Njærheim probeert naar een medespeler te passen. Nordtveit is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Røstad. Røstad krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Moldskred is nu in balbezit. Vindenes verovert de bal door een tackle van achteren. Vindenes geeft een lange en hoge pass. Tveita bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveita draait met de bal, schiet en ... Røstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ramsøy zal de hoekschop nemen. Dyngeland kopt de bal weg. Røstad is nu in balbezit. Røstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dyngeland verovert de bal door een tackle van achteren. Dyngeland passt de bal met de wreef. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveita bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveita haalt uit met een fantastische trap. Røstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ramsøy rent richting de bal. Ramsøy geeft een lange en hoge pass. Tveita is nu in balbezit. Tveita draait met de bal, schiet en ... Røstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Egge Storm 2:0

81e minuut.
Ramsøy met een snelle inworp. Vindenes is nu in balbezit. Vindenes geeft een lange en hoge pass. Tveita rent richting de bal. Tveita draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Vindenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes geeft een hoge lob. Ramsøy rent richting de bal. Ramsøy geeft een hoge lob. Tveita maakt een snoekduik en kopt de bal. Røstad bokst de bal weg. Tveita is nu in balbezit. Tveita draait met de bal, schiet en ... Røstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakklandet Ballklubb - Egge Storm 3:0

87e minuut.
Vindenes geeft de bal voor. Ramsøy rent richting de bal. Ramsøy speelt de bal door. Daar is Røstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Røstad schiet op doel. Røstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakklandet Ballklubb 34%, Egge Storm 66%.
Bakklandet Ballklubb - Egge Storm 3:0