Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limslick Kraft AIL
Attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Moe is nu in balbezit. Gjengedal onderschept slim de pass. Gjengedal geeft een hoge lob. Aas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Knarvik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alvær met een snelle inworp. Bjørkås rent richting de bal. Bjørkås geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lindanger is nu in balbezit. Tordenskiold rent richting de bal. Tordenskiold geeft een lange en hoge pass. Landsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsverk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Winsnes met de inworp. Fredheim is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tordenskiold ... Strafschop! Fredheim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fredheim kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eidsvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Aas bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Aas verovert de bal door een tackle van achteren. Fredheim rent richting de bal. Fredheim draait met de bal, schiet en ... Eidsvik bokst de bal weg. Aas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunes speelt de bal door. Bjørkås speelt de bal door. Landsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsverk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gjengedal heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rise is nu in balbezit. Rise geeft een hoge lob. Aas kan de bal niet met de borst controleren. Fredheim rent richting de bal. Fredheim schiet op doel. Paal! Engebråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Engebråten geeft de bal voor. Moe is nu in balbezit. Moe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limslick 55%, Kraft AIL 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Limslick - Kraft AIL 0:0

77e minuut.
Rise bereikt de bal nog maar net als eerste. Rise probeert naar een medespeler te passen. Aas is nu in balbezit. Fredheim is nu in balbezit. Fredheim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vestad rent richting de bal. Bjørkås onderschept slim de pass. Bjørkås met een sublieme pass. Landsverk is nu in balbezit. Landsverk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limslick 52%, Kraft AIL 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Limslick - Kraft AIL 0:0