Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skansen SF Zitzas
Normal Tactiek 5-3-2_left
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Molteberg probeert naar een medespeler te passen. Skistad rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hinna. Hinna krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Sørnes onderschept slim de pass. Dyngeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyngeland probeert naar een medespeler te passen. Moseng bereikt de bal nog maar net als eerste. Moseng draait met de bal, schiet en ... Ruud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ege bereikt de bal nog maar net als eerste. Ege geeft een hoge lob. Moseng is nu in balbezit. Moseng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Zitzas 1:0

33e minuut.
Inworp. Paulsrud met de inworp. Klungelig pakt Skistad de bal. Dyngeland onderschept slim de pass. Dyngeland geeft de bal voor. Haaland bokst de bal weg. Sollie is nu in balbezit. Sollie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skansen SF - Zitzas 1:1

34e minuut.
Elstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollie verovert de bal door een tackle van achteren. Skistad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sollie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hinna komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 70%, Zitzas 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skansen SF - Zitzas 1:1

56e minuut.
Elstad rent richting de bal. Sandøy rent richting de bal. Sandøy geeft de bal voor. Klungelig pakt Elstad de bal. Molteberg geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Nordbø heeft problemen om de bal te vangen. Nordbø passt de bal in één keer door. Molteberg is nu in balbezit. Dyngeland rent richting de bal. Dyngeland draait met de bal, schiet en ... Haaland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kleveland geeft de bal voor. Nordbø is nu in balbezit. Nordbø passt de bal in één keer door. Sollie heeft problemen om de bal te vangen. Sollie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hinna onderschept slim de pass. Nordbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinna begaat een overtreding. Hinna krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 67%, Zitzas 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skansen SF - Zitzas 1:1