Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Breakdance Fc de Mazzel
Defensief dicht Tactiek tool 4
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
75 gemiddelde waardering 73.7
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
briljant Verdedigen formidabel


4e minuut.
Fariña controleert de bal met de borst. Marinello is nu in balbezit. Fariña onderschept slim de pass. Fariña draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fc de Mazzel 1:0

9e minuut.
Witsel met een sublieme pass. Arustamyan geeft de bal voor. Fariña kopt de bal weg. Vandereet rent richting de bal. Vandereet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Jasinowski met een snelle inworp. Piña met een sublieme pass. Cochapa met een sublieme pass. Gillet is nu in balbezit. Gillet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ceffone speelt de bal door. Vandereet is nu in balbezit. Vandereet geeft een hoge lob. Fariña is nu in balbezit. Fariña haalt uit met een fantastische trap. Simsoński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Breakdance 58%, Fc de Mazzel 42%.
F.C. Breakdance - Fc de Mazzel 1:0

48e minuut.
Ceffone geeft een hoge lob. Marinello rent richting de bal. Marinello passt de bal met de wreef. Fariña heeft problemen om de bal te vangen. Fariña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rossato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossato passt de bal met de wreef. Arustamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arustamyan geeft een hoge lob. Fariña springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceffone met een snelle inworp. Arustamyan rent richting de bal. Arustamyan geeft de bal voor. Fariña krijgt zijn hoofd ertegen. Simsoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bryk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fc de Mazzel 2:0

68e minuut.
Huaihe geeft een hoge lob. Vandereet kopt de bal weg. Daar is Fariña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fariña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Breakdance - Fc de Mazzel 3:0

82e minuut.
Ceffone probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vandereet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arustamyan rent richting de bal. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Filarski speelt de bal door. Piña rent richting de bal. Piña passt de bal met de wreef. Gillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Huaihe onderschept slim de pass. Gillet is nu in balbezit. Gillet passt de bal in één keer door. Comin bereikt de bal nog maar net als eerste. Comin schiet op doel. Carré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Breakdance 49%, Fc de Mazzel 51%.
F.C. Breakdance - Fc de Mazzel 3:0