Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Grote Heide AnOx FC
+++ Tactiek wini_03A
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.8 gemiddelde waardering 65.1
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


25e minuut.
Daar is Ulvestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulvestad met een sublieme pass. Vulpescu rent richting de bal. Sęk onderschept slim de pass. Sęk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Morel speelt de bal door. Lebon rent richting de bal. Del Debbio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Del Debbio krijgt een gele kaart. Lebon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lebon kan niet meer verder spelen. Wodecki komt het veld opgelopen. Dierick zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Choszczewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Grote Heide - AnOx FC 0:1

36e minuut.
Paleszewiecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Anziani de bal. Dierick is nu in balbezit. Dierick geeft een hoge lob. Morariu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Grote Heide - AnOx FC 0:2

42e minuut.
Burda onderschept slim de pass. Burda passt de bal met de wreef. Ujazdowski met een sublieme pass. Ulvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvestad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Morariu is nu in balbezit. Del Debbio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morariu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dierick met een snel genomen vrije trap. Choszczewski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Grote Heide 65%, AnOx FC 35%.
FC. Grote Heide - AnOx FC 0:2

47e minuut.
Dierick rent richting de bal. Dierick geeft een lange en hoge pass. Chiancone kopt de bal weg. Wodecki geeft een lange en hoge pass. Choszczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Yang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Wodecki rent richting de bal. Wodecki passt de bal met de wreef. Benavides rent richting de bal. Benavides geeft een lange en hoge pass. Choszczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Yang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel speelt de bal door. Ujazdowski speelt de bal door. Ulvestad rent richting de bal. Ulvestad draait met de bal, schiet en ... Galarraga bokst de bal weg.

67e minuut.
Dierick geeft een lange en hoge pass. Burda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiancone verovert de bal door een tackle van achteren. Chiancone geeft een hoge lob. Morariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Inworp. Nelis komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Anziani speelt de bal door. Klungelig pakt Ulvestad de bal. Ulvestad passt de bal in één keer door. Sęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęk haalt uit met een fantastische trap. Galarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turner komt het veld opgelopen. Cabaleiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Grote Heide 66%, AnOx FC 34%.
FC. Grote Heide - AnOx FC 0:2