Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coon and friends heilige
Wonder Tweek Tactiek 442
43% Balbezit 57%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 60.1
uitmuntend Schieten solide
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Dewit is nu in balbezit. Dewit passt de bal zonder na te denken. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor probeert naar een medespeler te passen. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - heilige 1:0

12e minuut.
Daar is Stavrevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantor geeft de bal voor. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Vuohila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - heilige 2:0

20e minuut.
Urbina is nu in balbezit. Urbina geeft een lange en hoge pass. Becker is nu in balbezit. Gusmão onderschept slim de pass. Gusmão schiet op doel. Vuohila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Dybas is nu in balbezit. Dewit is nu in balbezit. Dybas begaat een overtreding. Dybas krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Stavrevski rent richting de bal. Cearense verovert de bal door een tackle van achteren. Cearense met een sublieme pass. Klungelig pakt Nobilo de bal. Nobilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kostka geeft een lange en hoge pass. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gusmão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gusmão wilt de vrije trap nemen. Vuohila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nobilo probeert de bal met de borst te controleren. Nobilo draait met de bal, schiet en ... Vuohila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coon and friends - heilige 3:0

41e minuut.
Kantor verovert de bal door een tackle van achteren. Kantor geeft een lange en hoge pass. Gusmão kopt de bal weg. Nobilo rent richting de bal. Nobilo schiet op doel. Vuohila bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coon and friends 36%, heilige 64%.
Coon and friends - heilige 3:0

46e minuut.
Dybas speelt de bal door. Antiman rent richting de bal. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão schiet op doel. Vuohila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Nobilo is nu in balbezit. Nobilo passt de bal zonder na te denken. Kostka speelt de bal door. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão draait met de bal, schiet en ... Vuohila bokst de bal weg. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão schiet op doel. Vuohila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Daar is Leblond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leblond met een sublieme pass. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão rent richting de bal. Gusmão draait met de bal, schiet en ... Vuohila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Stavrevski is nu in balbezit. Kantor onderschept slim de pass. Kantor probeert naar een medespeler te passen. Nobilo is nu in balbezit. Nobilo haalt uit met een fantastische trap. Vuohila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Daar is Alacabey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybas is nu in balbezit. Dybas geeft de bal voor. Antiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Antiman draait met de bal, schiet en ... Aelvoet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Kostka kopt de bal weg. Kantor met een sublieme pass. Gusmão is nu in balbezit. Nobilo is nu in balbezit. Nobilo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dybas rent richting de bal. Cearense onderschept slim de pass. Cearense probeert naar een medespeler te passen. Gusmão rent richting de bal. Gusmão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Tselykh heeft problemen om de bal te vangen. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor passt de bal zonder na te denken. Nobilo is nu in balbezit. Nobilo draait met de bal, schiet en ... Vuohila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Migić verovert de bal door een tackle van achteren. Migić geeft de bal voor. Nobilo kopt de bal weg. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vuohila trapt de bal weg. Dieleman kopt de bal weg. Migić probeert naar een medespeler te passen. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão draait met de bal, schiet en ... Vuohila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coon and friends 27%, heilige 73%.
Coon and friends - heilige 3:0