Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Leuven Halder 04
jappe Tactiek 451
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.2 gemiddelde waardering 55.2
very good Schieten good
good Passen solid
formidable Verdedigen solid


5e minuut.
D`hoker verovert de bal door een tackle van achteren. D`hoker passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sarabok de bal. Sarabok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - Halder 04 1:0

30e minuut.
Rop probeert naar een medespeler te passen. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sarabok zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sarabok moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sarabok schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Inworp. Kishishev met de inworp. Bervoets probeert naar een medespeler te passen. Kishishev rent richting de bal. Kishishev geeft de bal voor. De Mul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Leuven 53%, Halder 04 47%.
United Leuven - Halder 04 1:0

66e minuut.
Demol probeert de bal aan de voet te houden. Demol passt de bal met de wreef. Wałeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker onderschept slim de pass. D`hoker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Nonckiewicz met een sublieme pass. D`hoker rent richting de bal. D`hoker probeert naar een medespeler te passen. Padín is nu in balbezit. Padín haalt uit met een fantastische trap. Malavolta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Plaskie geeft de bal voor. Nonckiewicz kopt de bal weg. Padín is nu in balbezit. Padín draait met de bal, schiet en ... Wałeczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - Halder 04 2:0

84e minuut.
Rop bereikt de bal nog maar net als eerste. Rop passt de bal in één keer door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. De Mul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - Halder 04 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Leuven 35%, Halder 04 65%.
United Leuven - Halder 04 2:1