Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna IF Team Basse
442 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 51.9
good Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Nuschele rent richting de bal. Liminana onderschept slim de pass. Liminana passt de bal zonder na te denken. Fominha is nu in balbezit. Fominha schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Jilavu rent richting de bal. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk passt de bal in één keer door. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vanmaele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuschele rent richting de bal. Nuschele passt de bal zonder na te denken. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Berkin trapt de bal weg van het doel. Daar is Liminana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuschele probeert naar een medespeler te passen. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jilavu rent richting de bal. Jilavu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Marcos met een snelle inworp. García Sánchez geeft een lange en hoge pass. Berkin bokst de bal weg. Tymoshchuk controleert de bal met de borst. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Team Basse 1:0

27e minuut.
Nuschele kopt de bal weg. Jędraszek heeft problemen om de bal te vangen. Liminana maakt een afschuwelijke overtreding. Liminana krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Siqueira onderschept slim de pass. Liminana onderschept slim de pass. Liminana passt de bal in één keer door. Prataria rent richting de bal. Prataria draait met de bal, schiet en ... Di Firenze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Baldero geeft een hoge lob. Inworp. Ortoncelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lombardo geeft de bal voor. Prataria maakt een snoekduik en kopt de bal. Di Firenze bokst de bal weg.

40e minuut.
Božinoski rent richting de bal. García Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lombardo krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bartkowiak passt de bal in één keer door. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez passt de bal met de wreef. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna IF 39%, Team Basse 61%.
Fortuna IF - Team Basse 1:0

47e minuut.
Vanmaele passt de bal in één keer door. López Marcos speelt de bal door. Liminana met een sublieme pass. Fominha rent richting de bal. Fominha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Liminana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Liminana onderschept slim de pass. Prataria is nu in balbezit. Prataria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna IF - Team Basse 1:1

55e minuut.
Siqueira onderschept slim de pass. Siqueira probeert naar een medespeler te passen. Nuschele speelt de bal door. Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha haalt uit met een fantastische trap. Di Firenze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Jędraszek passt de bal met de wreef. Vanmaele rent richting de bal. Vanmaele geeft een hoge lob. García Sánchez controleert de bal met de borst. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Berkin bokst de bal weg.

61e minuut.
Tymoshchuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lombardo. Tymoshchuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Nuschele met een snel genomen vrije trap. Lombardo is nu in balbezit. Tymoshchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tymoshchuk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ciocan verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocan geeft de bal voor. Inworp. Vanmaele met de inworp. Tymoshchuk geeft een hoge lob. Berkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Birlea speelt de bal door. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria probeert naar een medespeler te passen. Fominha rent richting de bal. Fominha draait met de bal, schiet en ... Di Firenze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Liminana onderschept slim de pass. Liminana speelt de bal door. Daar is Fominha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fominha haalt uit met een fantastische trap. Di Firenze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Team Basse 1:2

78e minuut.
Daar is Birlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birlea met een sublieme pass. Prataria heeft problemen om de bal te vangen. Pípa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pípa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. Pípa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siqueira is nu in balbezit. Prataria onderschept slim de pass. Prataria geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Liminana geeft een lange en hoge pass. Siqueira rent richting de bal. Prataria onderschept slim de pass. Prataria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Team Basse 1:3

90e minuut.
Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pípa met een snelle inworp. Lombardo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna IF 66%, Team Basse 34%.
Fortuna IF - Team Basse 1:3