Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bornholm Allstars Fortuna IF
442 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 53.5
formidable Schieten good
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Vanmaele met een snelle inworp. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samulewski. Samulewski krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Vanmaele geeft een lange en hoge pass. Baccetti kopt de bal weg. Piłsudski heeft problemen om de bal te vangen. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tychosen kopt de bal weg. Baccetti speelt de bal door. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó schiet op doel. Baldero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Siqueira onderschept slim de pass. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Baldero de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornholm Allstars - Fortuna IF 1:0

21e minuut.
Daar is Kjeldbjerg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldbjerg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tymoshchuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Tychosen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bornholm Allstars - Fortuna IF 1:1

31e minuut.
Siqueira geeft een lange en hoge pass. Baccetti rent richting de bal. Baccetti passt de bal in één keer door. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bartkowiak geeft een lange en hoge pass. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez passt de bal met de wreef. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornholm Allstars 38%, Fortuna IF 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bornholm Allstars - Fortuna IF 1:1

52e minuut.
Kjeldbjerg verovert de bal door een tackle van achteren. Kjeldbjerg geeft een lange en hoge pass. Kuczkó kopt de bal weg. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Baldero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldero geeft de bal voor. Patakas met een sublieme pass. Biçici heeft problemen om de bal te vangen. Biçici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baccetti met een snelle inworp. Sætter rent richting de bal. Sætter geeft de bal voor. Biçici springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jędraszek kopt de bal weg. Tychosen heeft problemen om de bal te vangen. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Baldero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Biçici onderschept slim de pass. Biçici geeft een hoge lob. Baldero kopt de bal weg. Biçici kan de bal niet met de borst controleren. Biçici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vanmaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakas onderschept slim de pass. Patakas speelt de bal door. Daar is Biçici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biçici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vanmaele met een snelle inworp. Tychosen met een sublieme pass. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Poeira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornholm Allstars - Fortuna IF 1:2

78e minuut.
Sætter rent richting de bal. Sætter geeft een lange en hoge pass. Jędraszek kopt de bal weg. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sætter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sætter passt de bal met de wreef. Altındemir is nu in balbezit. Altındemir passt de bal met de wreef. Sætter geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakas onderschept slim de pass. Patakas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kuczkó de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Di Firenze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici verovert de bal door een tackle van achteren. Biçici passt de bal in één keer door. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornholm Allstars 42%, Fortuna IF 58%.
Bornholm Allstars - Fortuna IF 1:2