Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:13
  • Competitiewedstrijd: 1. Division.03
  • Stadion: joe`s joint
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20249
joe`s diciple Domesticus Dragons
4-5-1 Tactiek 5-3-2
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 46.1
good Schieten good
excellent Passen good
good Verdedigen solid


37e minuut.
Petro probeert naar een medespeler te passen. Brenet speelt de bal door. Ðurašković is nu in balbezit. Ðurašković schiet op doel. Brødsgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joe`s diciple 54%, Domesticus Dragons 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
joe`s diciple - Domesticus Dragons 0:0

53e minuut.
Ðurašković kopt de bal weg. Krunovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Liber maakt een afschuwelijke overtreding. Krunovac raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Petro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Buchla is nu in balbezit. Buchla met een sublieme pass. Gentier probeert naar een medespeler te passen. Revsbæk rent richting de bal. Revsbæk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Winthersen komt het veld opgelopen. Bohačík komt het veld opgelopen. Daske komt het veld opgelopen. Lundby Hansen komt het veld opgelopen. Campos komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gentier geeft de bal voor. Bohačík heeft problemen om de bal te vangen. Simons rent richting de bal. Buchla verovert de bal door een tackle van achteren. Buchla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lundby Hansen geeft een hoge lob. Inworp. Gentier met de inworp. Buchla probeert de bal met de borst te controleren. Buchla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gentier speelt de bal door. Bohačík bereikt de bal nog maar net als eerste. Revsbæk onderschept slim de pass. Revsbæk draait met de bal, schiet en ... Lundby Hansen heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Klungelig pakt Tianno de bal. Sajewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajewicz geeft de bal voor. Winthersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joe`s diciple 40%, Domesticus Dragons 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
joe`s diciple - Domesticus Dragons 0:0