Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Vodka Wild Boyz Vienna
433 - 2023-new2 Tactiek 433nn
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 62.2
formidabel Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Neusiedl verovert de bal door een tackle van achteren. Neusiedl passt de bal met de wreef. Traoré rent richting de bal. Traoré draait met de bal, schiet en ... Ofner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Traoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Doichinov probeert naar een medespeler te passen. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Kirchtag rent richting de bal. Kirchtag haalt uit met een fantastische trap. Ofner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piat verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Clemente zal de hoekschop nemen. Traoré is nu in balbezit. Traoré haalt uit met een fantastische trap. Ofner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Doichinov verovert de bal door een tackle van achteren. Mâţea rent richting de bal. Doichinov onderschept slim de pass. Kirchtag is nu in balbezit. Kirchtag haalt uit met een fantastische trap. Ofner bokst de bal weg.

15e minuut.
Hermida rent richting de bal. Kirchtag tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hermida is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hermida met een snel genomen vrije trap. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Traoré is nu in balbezit. Traoré passt de bal zonder na te denken. Kirchtag bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchtag draait met de bal, schiet en ... Ofner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Wild Boyz Vienna 1:0

27e minuut.
Mâţea onderschept slim de pass. Mâţea speelt de bal door. Kirchtag bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchtag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Wild Boyz Vienna 2:0

32e minuut.
Daar is Blake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neusiedl rent richting de bal. Blake verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel. Szczęsny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bükehan verovert de bal door een tackle van achteren. Bükehan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Clemente de bal. Zaldívar geeft een hoge lob. Rodríguez springt en kopt de bal. Szczęsny bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 43%, Wild Boyz Vienna 57%.
Blue Vodka - Wild Boyz Vienna 2:0

52e minuut.
Hermida met een sublieme pass. Morgenstern is nu in balbezit. Morgenstern met een sublieme pass. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel. Szczęsny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Clemente is nu in balbezit. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Mâţea speelt de bal door. Kirchtag rent richting de bal. Kirchtag haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jendrúch speelt de bal door. Traoré is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hermida. Hermida krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sagna komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Morgenstern rent richting de bal. Morgenstern geeft een hoge lob. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel. Szczęsny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Wild Boyz Vienna 2:1

68e minuut.
Mâţea speelt de bal door. Clemente is nu in balbezit. Clemente passt de bal zonder na te denken. Traoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Traoré schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ofner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Korodowski met een sublieme pass. Jendrúch heeft problemen om de bal te vangen. Jendrúch met een sublieme pass. Kirchtag bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchtag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Wild Boyz Vienna 3:1

70e minuut.
Chłodek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sztorc geeft de bal voor. Inworp. Rionda met een snelle inworp. Sagna rent richting de bal. Sagna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Aylwin verovert de bal door een tackle van achteren. Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Traoré rent richting de bal. Kirchtag rent richting de bal. Kirchtag draait met de bal, schiet en ... Ofner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Chłodek is nu in balbezit. Bükehan onderschept slim de pass. Zaldívar rent richting de bal. Zaldívar geeft een lange en hoge pass. Rodríguez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hermida probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zaldívar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaldívar probeert naar een medespeler te passen. Chłodek is nu in balbezit. Chłodek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 54%, Wild Boyz Vienna 46%.
Blue Vodka - Wild Boyz Vienna 3:1